Hoteller - Shanghai


Nedenfor ses et udpluk af vore indkvarteringsmuligheder i Shanghai. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen i Shanghai er du velkommen til at kontakte AlfA Travel på gratis telefonen 80 20 88 70. Du er også meget velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse via tilbudsformularen.


Andersen Culture Hotel

Dette hotel er 3-stjernet og beliggende i North Bund området. Der er masser af liv med butikker og restauranter lige uden for døren. Nærmeste metro station er ca. 5 minutters gang fra hotellet. Indkvartering er i dobbeltværelser med bl.a. telefon, TV og internet. Morgenmaden består af amerikansk og kinesisk buffet. Se mere information om hotellet her.

Se hotellets placering på bykortet.

Golden Riverview Hotel

Golden Riverview Hotel er et 3-stjernet hotel beliggende i hjertet af Zhabei området. Der er hurtig adgang til metro og offentlig transport. Indkvarteringen er i dobbeltværelser, alle med telefon, TV og internet. På hotellet findes konferencerum, sauna og restaurant. Morgenmaden består af amerikansk og kinesisk buffet. Se yderligere information om hotellet her.

Se hotellets placering på bykortet.

Shanghai Riverview Hotel

Shanghai Riverview Hotel er et 4-stjernet hotel, som er beliggende tæt på The Bund og gåafstand til Nanjing Road og Yu Garden. Hotellet råder over 200 værelser, alle med telefon, TV og internet. Indkvarteringen er i dobbeltværelser. På hotellet findes konferencerum, sauna, fitnessrum, billardrum og restaurant. Morgenmaden består af amerikansk og kinesisk buffet. Se yderligere information her.

Se hotellets placering på bykortet.

Shanghai Captain Hostel

Hostellet er beliggende midt i Shanghai tæt på The Bund, Nanjing Road, Peoples Square og Yu Garden, så mere centralt kan det næsten ikke blive. Vandrehjemmet har flersengsværelser (4-8 senge), dobbeltværelser samt enkeltværelser. Flersengsværelserne er med bad og toilet på gangen. Vandrehjemmet er med i Hostelling International. Det er ikke muligt at få morgenmad på dette vandrehjem. Se information her.

Se hostellets placering på bykortet.

Du er velkommen til at kontakte AlfA Travel på 80 20 88 70 for yderligere information. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Shanghai. Hvis du har specielle ønsker til indkvartering undersøger vi også gerne mulighederne.
 
Din ekspert
Heine Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV