Studierejser Budapest


Er det jeres første tur til Budapest, vil vi næsten garantere, at I bliver imponerede! Budapest er nemlig et særdeles spændende rejsemål til en studierejse - en smuk og levende by med et bredt kulturelt udbud.

Ungarns hovedstad er delt i to af floden Donau. Buda på den ene side er domineret af bakker og bjerge, og på den anden side ligger livlige Pest, hvis bymidte summer af livlige butikker, cafeer og natteliv.

Budapest studierejse - indkvartering, program og priser

Hvad indkvartering angår, så er Budapest en af de byer i Europa, hvor I får mest for pengene på studieturen. Vi tilbyder flere forskellige indkvarteringsformer i Budapest, og vi forsøger gerne at matche jeres ønsker. Vi er også gerne behjælpelige med at planlægge og arrangere indholdet af jeres ophold i Budapest. Find inspiration til studieprogram, eller kontakt os og fortæl, hvis I har særlige ønsker for det sociale eller faglige indhold.
 
Sidst men ikke mindst er Budapest en by, hvor budgettet rækker langt. Vi har sammensat en oversigt med vores vejledende priser på en studierejse. Kontakt os hvis vi skal sammensætte et gratis tilbud til netop din gruppe.

Budapest seværdigheder - indhold til jeres studierejse

Ungarn er beliggende med åbne sletter mod sydøst. Dette har gennem historien givet fremmede folkeslag mulighed for at trænge hærgende ind i landet, og i dag kan man tydeligt se den kulturelle indflydelse fra bl.a. tyrkere, romere, østrigere, russere og tyskere - fx i gastronomi, byggestil og folkekunst. Dette er i sig selv yderst spændende at udforske på studierejsen.

Midt i Donau ligger Margretheøen - byens grønne oase, som ikke er mere end 2,5 km lang. Tag på opdagelse på øen på cykel, og nyd efterfølgende nogle afslappende timer i den smukke Gellért svømmehal. Det er også oplagt at besøge Ungarns parlament med guide, tage på oplevelse i grotterne under Budapest eller tage på virksomhedsbesøg hos atomkraftværket Paks, Grundfos eller Audi. Se flere programmuligheder her.

Bestil et gratis tilbud på en studierejse til Budapest

Er du interesseret i at høre mere om jeres muligheder for en studietur til Budapest, er du meget velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller bestille et tilbud herunder.
 
 
Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV