Studierejser Budapest


Budapest er et særdeles spændende rejsemål hvis I skal på studietur, grupperejse eller skolerejse. En smuk og levende by med et bredt kulturelt udbud – ikke mindst på det musikalske område. Ungarns hovedstad kan også byde på Gellerts maleriske svømmehal og smukke tyrkiske bade. Et oplagt rejsemål på studierejser for både gymnasier og folkeskoler.

Hvad hotelindkvartering i Budapest angår, så er Budapest en af de byer i Europa, hvor man får mest for pengene på studieturen. Vi tilbyder flere forskellige indkvarteringsformer, og vi forsøger gerne at matche jeres ønsker. Læs mere om vores hoteller i Budapest. Vi har sammensat en oversigt med vores vejledende priser. Hos AlfA Travel er vi også gerne behjælpelige med at planlægge og arrangere jeres gruppes studieprogram i Budapest.
 
Om grupperejser til Budapest
Ungarn er beliggende med åbne sletter mod sydøst, som igennem historien flere gange har givet fremmede folkeslag som tyrkere, romere, østrigere, tyskere og russere mulighed for at trænge hærgende ind i landet. I dag kan man opleve de mange kulturelle indflydelser i Budapest i byggestil, folkekunst og gastronomi, hvilket også gør det til en oplagt destination for skolerejser og studierejser. Trods de mange påvirkninger udefra har ungarerne bevaret deres nationale identitet og sprog.

Budapest ligger på begge sider af floden Donau. På den ene side af Donau kan I på jeres studierejse besøge det flade Pest med Parlamentet, forretningscentrene og operaen. På den anden side ligger det bakkede Buda, hvor I på en studietur kan opleve Gellért-bjergets citadel og Borghøjen.

Midt i Donau findes Margretheøen, som er byens grønne oase. Øen er ikke mere end 2,5 km lang, og derfor er der også flere, som vælger at se øen på cykel. Tag på opdagelse på øen på jeres studietur og nyd nogle afslappende timer i svømme- eller kurbadet, føl tiden stå stille under de gamle egetræer eller vær kulturel ved friluftscenen, hvor der om sommeren kan opleves ballet, opera og andre koncerter.

Buda og Pest forbindes af 6 broer, som om aftenen er smukt belyste. Budapest er en by fyldt med atmosfære og masser af oplevelser for alle der er afsted på diverse grupperejser.

Er du interesseret i at høre om jeres muiligheder for en studietur til Budapest, er du velkommen til at kontakte kontakte os på 80 20 88 70.

 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV