Studierejser Granada


Tag på skolerejse eller studietur til Granada – en af Spaniens smukkeste byer med sin fortryllende beliggenhed tæt på Sierra Nevada bjergene og Middelhavet. Der findes mange steder i Granada, der fortjener et besøg, men byens mest symbolske og billedlige monument er uden tvivl Alhambra. Granada er bestemt en fascinerende destination for grupperejser og studierejser.

Vi er meget gerne behjælpelige med at planlægge og bestille jeres studieprogram i Granada.  

AlfA Travel tilbyder flere muligheder for central indkvartering. Læs mere om vore hoteller i Granada og kontakt jeres kontaktpersoner på 80 20 88 70 for mere information.

Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres studierejse eller grupperejse til Granada. Se vores vejledende priser og bestil et tilbud online.

Om Granada
Som nævnt ovenfor, er der mange steder i Granada, der fortjener et besøg, men Alhambra er uden tvivl et vigtigt monument. Alhambra er erklæret for verdenskulturarv, og alle der besøger Andalusien må se dette prægtige mauriske bygningsværk.

Besøg også bydelen Albaicín, som er en labyrint af gader og pladser og nyd udsigten fra kirken San Nicola. Slå jer ned på pladsen og nyd et af de smukkeste billeder af Alhambra med Sierra Nevada-bjergene som baggrund.

Et andet forslag til en kulturel oplevelse er Cartuja-klostret, som ligger i udkanten af byen. Det er det mest ekstravagante kloster i Spanien med udsmykning i spansk barokstil. Domkirken i Granada er også et besøg værd. Den symboliserer kristendommens sejr i Spanien og er mesterligt udført i renæssancestil - oprindelig i gotisk stil, men kirken er afsluttet med en barokfacade.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV