Program - Cypern


Hos AlfA Travel er vi meget gerne behjælpelige med at få indholdet af jeres studierejse til at hænge sammen. Vi har kontakter, som muliggør næsten alle jeres ønsker. Ønsker I gratis og uforpligtende tilbud kan dette bestilles via tilbudsformularen. Nedenfor ses nogle af de muligheder, der kan lægges ind i et program.

Farm visit - Donkey ride

I Skarinou ligger Golden Donkeys Farm. Her har de over 200 æsler, alle med hver sin personlighed og eget navn. Se lidt af Cypern fra æselryg - på turen kommer I blandet andet forbi vingården, olivenmøllen, æselmuseet samt voksmuseet, som er en hyldest til det traditionelle cypriotiske håndværk og dets historie. Det anbefales at man til Donkey Ride er iklædt behageligt tøj og flade sko.

Besøg den tyrkiske del af Cypern

Heldagsudflugt til Kyrenia fra Limassol eller Larnaca. På denne tur krydser I "den grønne linje" og besøger den nordlige del af Cypern. I kommer blandt andet forbi St. Hilarion Slot, Kyrenia, beliggende på den nordlige kyst af Cypern og Bellapais i bjergene, hvor I ser det 14. århundrede gamle Lusignan kloster. Inkl. bus, engelsktalende græsk guide, tyrkisk-silent guide. BEMÆRK: Medbring pas på turen!

The Akamas Expedition

The Akamas Expedition er en heldagsudflugt i Land Rover fra enten Limassol eller Paphos. Turen går til Cyperns nordvestlige spids, til Akamas-halvøen. I kommer forbi en gruppe af naturbeskyttelsesområder, Akamas National Park og nogle af Cyperns mest afsidesliggende naturmonumenter. Der er desuden mulighed for både korte gåture og svømning (juni - november) undervejs, så I får masser af tid i naturen og skal ikke sidde i bilen hele dagen. Udpluk af seværdigheder på turen:
- Klippeformationer og undersøiske huler
- Stedet for et verdensberømt skildpadde-bevaringsprojekt
- Øde strande med turkisfarvet vand
- Akamas-skoven med vulkanske toppe

Den klassiske Trodoos

Dette er en heldagsudflugt i Land Rover fra enten Protaras, Ayia Napa eller Larnaca. På turen tager vi til de centrale Troodosbjerge - Cyperns højeste landskab, hvor vulkanske toppe når højder på mellem 1000 m. og 1500 m. På vejen opad nyder vi flere stop i landsbyer og ved unikke seværdigheder, og der er rig mulighed for at komme ud af bilen på korte gåture blandt vinmarker, middelalderkirker og store fyrretræer, som kendetegner det klassiske Troodos miljø.

For booking eller yderligere information kontakt os på 80 20 88 70. Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse, og vi er også meget gerne behjælpelige med at undersøge specielle ønsker til fagprogrammet undervejs.

 

Studietur Cypern - Studierejser Cypern - Grupperejser Cypern - Skolerejser Cypern

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV