Hoteller - Barcelona


Nedenfor ses et udpluk af vores indkvarteringsmuligheder på studierejsen til Barcelona. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen i Barcelona, er du velkommen til at kontakte os på telefon 80 20 88 70. Du er også meget velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse via tilbudsformularen.

Amistat Beach Hostel

Amistat Beach Hostel er beliggende 7 minutters gang fra stranden og 200 meter fra metrostationen Pople Nou. Det tager 10 minutter at køre med metroen til det Gotiske Kvarter. Området byder på shopping, barer, strand, restauranter og Poblenous marked ”La Unió” er tæt ved.
Hostellet tilbyder 24-timers reception, Wi-Fi, stor terrasse og flere områder hvor man kan slappe af. I indkvarteres i flersengsværelser med op til 12 senge pr værelse. Bad- og toiletfaciliteter findes på gangene. Sengelinned er inkluderet men I skal selv medbringe håndklæder. Continental morgenmad er inkluderet. Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede.
Kontakt venligst AlfA Travel for yderligere information. 

Se hostellets placering på bykortet og læs mere om det her.

BCN Sport Hostel

Hostellet er beliggende i Gracia området tæt ved La Sagrada Familia, Casa Batlló og Passeig de Gracia. Hostellet har bagageopbevaring, fælles køkken, fitness center (mod betaling), gratis Wi-Fi, computere til fri afbenyttelse, skabe med lås, 24-timers reception, cykeludlejning og gode fællesområder med tv, bøger, film og sofaer. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med køjesenge (op til 8 personer pr værelse). I skal selv medbringe håndklæder, eller leje dem på stedet. BEMÆRK: Hvis ikke antallet af drenge og piger går op med antal senge skal der betales for eventuelt tomme senge. I vil blive opkrævet et depositum på 10 EUR pr person ved ankomst, dette vil blive tilbage betalt ved afrejse. Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt venligst AlfA Travel for yderligere information.  

Se hotellets placering på bykortet og læs mere om det her.

Yellow Nest Hostel

Yellow Nest Hostel ligger i Barcelonas bydel Les Corts, blot 3 minutters gang fra FC Barcelonas stadion Camp Nou. Hostellet har døgnåben reception, et fællesområde med tv-stue med billardbord, dart og bordtennis. 8 sengsværelser med aircondition samt enkel og farverig indretning. Desuden private skabsrum og fælles badeværelse med hårtørrer. Fra Yellow Nest er der blot 5 minutters gang til Badal Metrostation, hvorfra man kan nå til centrum på under 15 minutter.
Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt venligst AlfA Travel for yderligere information.

Se hotellets placering på bykortet og læs mere om det her.

Hostal Sun & Moon

Hostal Sun & Moon er beliggende centralt på Ferran tæt ved Ramblaen og Place Sant Jaume. 180 senge fordelt på 28 værelser med plads til 6-10 personer pr. værelse. Værelserne er slidte, små og med meget enkle badeværelser. Sengelinned, tæppe samt håndklæder kan lejes på stedet for EUR 3,- pr. stk. Det er også muligt selv at medbringe dette. Det er også tilladt at medbringe sovepose. Der er gratis safety-box. Morgenmaden består af cornflakes, kaffe/te og kiks. Der er fri Wi-Fi og receptionsservice 24 timer. Bagageopbevaring på afrejse- og ankomstdag koster EUR 2,- pr. kuffert.
Der betales et depositum på EUR 10,- pr. person ved ankomsten til hotellerne. Beløbet tilbagebetales ved afrejse, såfremt der ikke er sket skader på inventar. Yderligere betales der et depositum på EUR 5,- pr. person for værelsesnøgler, der ligeledes tilbagebetales på afrejsedagen, såfremt nøglerne leveres tilbage. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt venligst AlfA Travel for yderligere information.

Se hotellets placering på bykortet og læs mere om det her.

Sant Jordi Hostel Rock Palace

Sant Jordi Hostel Rock Palace ligger i Barcelonas Eixample-kvarter, ca. 5 minutters gang fra Passeig de Gràcia Metrostation. Alle 6-14 sengsværelser har aircondition, aflåselige skabe, sengelinned og adgang til et fælles badeværelse, som ligger på gangen. Hostellet har en tagterrasse med en lille udendørs swimmingpool. Nærmeste metrostation er Provença. Hostellet har egen morgenmadsrestaurant. Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt venligst AlfA Travel for yderligere information. 

Se hotellets placering på bykortet og læs mere om det her.

Hostal Barcelona

Hostal Barcelona** er et 2 stjernet hotel er beliggende i en stille sidegade ca. 15 minutters gang fra Ramblaen. Eleverne bliver indkvarteret i pæne 3-4 sengsværelser alle med bad/toilet. Værelserne er fordelt på 5 etager. Et meget hyggeligt hotel med et lille opholdsrum og fri wi-fi på hele hotellet. Morgenmaden er buffet. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt venligst AlfA Travel for yderligere information. 

Se hostellets placering på bykortet og læs mere om det her

TOC Hostel

TOC Hostel* er et 1-stjernet hostel beliggende i centrum af Barcelona i nærheden af universitetet og i gåafstand til Plaza Catalunya. Receptionen er åben 24/7, der er fællesområder, mulighed for bagageopbevaring og en tagterrasse med pool. Eleverne bliver indkvarteret i flersengsværelser i køjesenge. (6 til 8 personer pr værelse) I skal selv medbringe håndklæder eller leje dem på stedet.
BEMÆRK: Hvis antallet af drenge og piger ikke går op med værelsesfordelingen skal der betales for eventuelt tomme senge. I vil blive opkrævet et depositum på EUR 10,- pr person ved ankomst, dette vil blive tilbage betalt ved afrejse. Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt venligst AlfA Travel for yderligere information. 

Se hostellets placering på bykortet og læs mere om det her.

Hotel Roma Reial

Hotel Roma Reial* meget populært og pænt 1-stjernet hotel. Det er beliggende på Plaza Real, lige ved Ramblaen. Alle værelser har badeværelse, TV, telefon og centralvarme. Nogle værelser med aircondition og udsigt over Plaza Real. På Plaza Real er der flere restauranter med plads til grupper. Morgenmadsrestauranten ligger i kælderen. Gruppen indkvarteres i 3-4-sengsværelser, alle med bad/toilet. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Se hotellets placering på bykortet og læs mere om det her.

Ovenstående hoteller er blot et udpluk af de indkvarteringsmuligheder, som vi kan tilbyde i Barcelona. Har du specielle ønsker eller spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte os på telefon 80 20 88 70 for yderligere information. Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Barcelona.

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV