Hoteller - Barcelona


Nedenfor ses et udpluk af vores indkvarteringsmuligheder på studierejsen til Barcelona. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen i Barcelona, er du velkommen til at kontakte os på telefon 80 20 88 70. Du er også meget velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse via tilbudsformularen.

Urbany Go

Hostellet er beliggende i centrum af Barcelona lige ved universitetet og Plaza Catalunya. Hostellet ligger stor vægt på sikkerheden og man får udleveret et ”keycard” til hoveddør, etagedøre, værelsesdøre og dit personlige skab på værelset. Receptionen er åben 24/7, gratis wi-fi på alle værelser og fællesområder, fælles køkken, bagage opbevaring, golf drivingfield, lounge med sofaer, tv og tag terrasse med jacuzzi. Eleverne bliver indkvarteret på flersengsværelser i køjesenge. (op til 8 personer pr værelse) I skal selv medbringe håndklæder eller leje dem på stedet. Se mere på hostellets hjemmeside her.

Se hostellets placering på bykortet.

 

BCN Sport Hostel

Hostellet er beliggende i Gracia området tæt ved La Sagrada Familia, Casa Batlló og Passeig de Gracia. Hostellet er åbnet i sommeren 2014. Der er aircondition, bagage opbevaring, fælles køkken, fitness center (mod betaling), gratis wi-fi, computere til fri afbenyttelse, skabe med lås, 24 timers reception, cykel udlejning og gode fælles områder med tv, bøger, film og sofaer.

Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med køjesenge (op ti 8 personer pr. værelse). I skal selv medbringe håndklæder, eller leje dem på stedet. BEMÆRK: Hvis ikke antallet af drenge og piger går op med antal senge skal der betales for eventuelt tomme senge. I vil blive opkrævet et dep. på 10 EUR pr person ved ankomst, dette vil blive tilbagebetalt ved afrejse. Se mere på www.bcnsporthostels.com.

Se hotellets placering på bykortet.

Hotel Comercio - Hotel Roma Reial

Meget populære og pæne et-stjernede hoteller beliggende på eller ved Plaza Real, tæt på Ramblaen. Hotellerne råder over ialt 110 værelser med badeværelse, TV, telefon og centralvarme. Nogle værelser med aircondition og udsigt over Plaza Real. Bar og morgenmadsrestaurant på begge hoteller, endvidere spiserestaurant på Hotel Comercio. Endeligt hotelnavn oplyses 15 dage før ankomst. Gruppen indkvarteres i 3-4 sengsværelser alle med bad/toilet.
Se mere på www.hotel-romareial.com.

Se hotellets placering på bykortet.

Hostal Sun & Moon

Hostal Sun & Moon er beliggende på Ferran tæt ved Ramblaen og Place Sant Jaume. Der er 180 senge fordelt på 28 værelser med plads til 6-10 personer pr. værelse. Værelserne er små og enkelt indrettet med eget badeværelse. Sengelinned, tæppe samt håndklæder kan lejes på stedet for EUR 2,- pr. stk, det er også muligt selv at medbringe. Det er også tilladt at medbringe sovepose. Der er gratis safe. Morgenmaden består af cornflakes, kaffe/te og kiks. Der er adgang til køkken, vaskemaskine og internet. Receptionsservice 24 timer. Bagageopbevaring på afrejse- og ankomstdagen koster EUR 2,- pr. kuffert.

Der betales et depositum på EUR 10,- pr. person ved ankomsten. Beløbet tilbagebetales ved afrejse, såfremt der ikke er sket skader på inventar. Beløbet kan betales kontant eller ved at aflevere et visa kreditkort som garanti. Yderligere betales der et depositum på EUR 5,- pr. person for værelsesnøgler, der ligeledes tilbagebetales på afrejsedagen, såfremt nøglerne leveres tilbage. Gruppen bestemmer selv hvor mange værelsesnøgler de vil have pr. værelse.
Se mere på www.hostelbcn-sunmoon.com.

Se hotellets placering på bykortet.

Equity Centric Point

Centric Point Hostel er beliggende 5 min. gang fra Placa Catalunya på Passeig de Gracia. Vandrehjemmet ligger i en bevaringsværdig bygning hvor alle 8 etager er renoveret. Der er store fælles områder til fri afbenyttelse samt en tag terrasse.

Indkvartering sker på værelser med mellem 8- 14 køje senge. Nogle værelser har bad og toilet, der findes også pæne toilet/bade faciliteter på gangene. Sengelinned og morgenmad er inkluderet i prisen. Hvis vandrehjemmets kapacitet eller dreng/pige fordelingen kræver mindre værelses typer vil der være tillæg på disse. Se mere på hotellets hjemmeside.

Se hotellets placering på bykortet.

Equity Gothic Point

Gothic Point Hostel er beliggende i det Gotiske kvarter tæt ved Ramblaen og Santa Maria del Mar kirken. Vandrehjemmet ligger i en lille sidegade lige ved Jaume metrostationen. Indkvartering sker på sovesale med op til 8 køjesenge (16 pers.). Pæne bade/toilet rum er på gangene. Der er fine fællesområder på hostellet og en tagterrasse. Sengelinned og morgenmad er inkluderet i prisen. Se mere på hjemmesiden.

Se hostellets placering på bykortet.

Equity Sea Point

Sea Point Hostel er beliggende ved stranden syd for Ramblaen. Til fods tager det 10-15 min. til det Gotiske kvarter. Nærmeste metro er Barceloneta.

Hostellets morgenmads lokale har udsigt over stranden. Gruppen indkvarteres i små værelser med køjesenge. 4-9 personer pr. værelse. Alle værelser har bad/toilet og sengelinned. Håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet. Støj må forventes da væggene ikke går helt op til loftet. Værelser uden vindue kan forefindes. Simpel vandrehjems standard. Morgenmad er inkluderet. Se hotellets hjemmeside.

Se hostellets placering på bykortet.

Urbany Hostel

Hostellet er beliggende i et roligt beboelsesområde ca. 2 minutters gang fra metro stationen Clot, hvorfra der er 10 minutters kørsel (4 stop) til Placa Catalunya. Gruppen indkvarteres i 6-8 sengsværelser med bad/toilet. Der er et stort fællesrum, gæstekøkken, Internet, døgnåben reception samt stor terrasse. Morgenmaden serveres i det store fællesrum på 1. sal. Der er gratis adgang til svømmehal og fitness center, der er beliggende i naboejendommen.
Se mere på www.barcelonaurbany.com.

Se hotellets placering på bykortet.

Hostel Pere Tarres

Rigtig pænt hostel, beliggende i det eksklusive finanskvarter hvor der er mange butikker og gode shopping muligheder, ca. 5 minutters gang fra metro stationen ”Maria Cristina”, hvorfra der er ca. 20 minutter kørsel (8 stop) til Placa Catalunya. Camp Nou (Barcelonas stadium) er beliggende i gå afstand fra hostellet.
Gruppen indkvarteres i pæne og enkle 6-8 sengsværelser med bad/toilet. Der findes stort fællesrum, gæstekøkken, internet, døgnåben reception samt stor terrasse.
Morgenmaden er buffet og serveres i den store restaurant, hvor det også er muligt at tilkøbe
frokost og aftensmad. Håndklæder er ikke inkluderet, men kan lejes for 2 Euro. Der betales et depositum på EUR 10,- pr. person ved ankomsten til hotellerne. Beløbet tilbagebetales ved afrejse, såfremt der ikke er sket skader på inventar. Se mere på www.peretarres.org

Se hotellets placering på bykortet.

Barcelona House Hotel

Moderne 3-stjernet hotel beliggende meget centralt lige ved Ramblaen. Hotellet er genåbnet efter en total renovering i 2010 og fremstår helt nyt. Hotellet har 58 værelser, som alle er med bad/toilet, hårtørrer, TV og værdiboks. Morgenmaden er buffet og serveres i morgenmadsrestauranten som deles med Hotel Comercio. Se mere her www.hotel-barcelonahouse.com

Se hotellets placering på bykortet.
Ovenstående hoteller er blot et udpluk af de indkvarteringsmuligheder, som vi kan tilbyde i Barcelona. Har du specielle ønsker eller spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte os på telefon 80 20 88 70 for yderligere information. Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Barcelona.

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV