Kombirejse Beijing / Shanghai


Flere og flere grupper vælger at kombinere Beijing og Shanghai på studierejsen. Prismæssigt er det lidt dyrere end en studierejse til hhv. Beijing og Shanghai alene, men I får til gengæld muligheden for at opleve det bedste af hele to spændende og unikke storbyer på én rejse!

Beijing/Shanghai - den logistiske del

Transporten mellem byerne sker med højhastighedstog, så turen tager kun ca. 5 1/2 time. Turen arrangeres, så I rejser ud til den ene lufthavn og hjem fra den anden. I bestemmer desuden selv, om I starter i Beijing eller i Shanghai - lettere kan det ikke være.

Kombinationsrejse til Beijing og Shanghai

På den første del af rejsen, kunne I i Beijing overveje "must see" besøg som fx Den Forbudte By, Den Himmelske Freds Plads, Sommerpaladset og Den Kinesiske Mur. Beijing byder også på interessante museer om blandt andet den kinesiske revolution og Kinas historie. Et gammelt kinesisk ordsprog lyder: "Tag til Beijing, hvis I vil se tusind år gamle ting."

Shanghai byder på det mere moderne Kina - her kan I på anden del af jeres rejse opleve den drivende kraft mod det 21. århundrede! Oplev fx forretningsområdet Pudong, havnefronten The Bund eller tag på udflugt til baglandet, der er indbegrebet af den mere traditionelle kultur.

Vil du have et tilbud til din gruppe?

Ønsker du at høre mere om en kombirejse til Beijing/Shanghai, så er du altid velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk. Det er også muligt allerede nu at bestille et uforpligtende tilbud herunder - så vender vi snarest tilbage!
 
Din ekspert
Heine Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV