Studierejser England


England er det mest folkerige land i Storbritannien, og landet er et oplagt rejsemål for en studierejse. Landet har en gloværdig historie, som har haft stor betydning for eftertiden, både inden for og uden for landets grænser.
 
England er i dag et kongedømme, men har været under blandt andre vikingernes, normannernes og romernes indflydelse. Derfor er historie på mange måder et oplagt tema for studierejsen til England.
 
Kulturelt kan England bla. byde på højdepunkter som Shakespears nationalhistoriske teaterstykker og Charles Dickens litteratur. Samtidig knytter landets selvforståelse sig meget til institutioner som blandt andet Parlamentet samt universiteterne i Oxford og Cambridge. Både palamentet og universiteterne kan besøges i forbindelse med en studierejse.

Valg af studierejsemål i England

I forbindelse med en studierejse til England, vælger mange landets hovedstad London som destination. Der er dog mange andre interessanter byer og områder, der er værd at besøge, og som er meget relevant i forbindelse med studierejser; Hvad med fx at besøge Beatles' hjemby, Liverpool, eller at opleve fodboldbyen Manchester? Vi laver også besøg i eller ophold i univertitetsbyerne Oxford og Cambridge.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores studierejser efter den enkelte gruppes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Ring til os på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også bestille et tilbud herunder - det er uforpligtende!
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Christian Skadkjær
Nyheder
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV