Personaletur - London


London betegnes of the som byen der aldrig sover, og London har derfor de allerbedste forudsætninger for en vellykket personalerejse eller firmarejse. Mulighederne i London er mange, og vi sammensætter naturligvis et program, som passer til netop jeres firmatur. Du kan evt. søge inspiration i nedenstående forslag til en personalerejse.

Der er efterhånden rigtig gode forbindelser med fly fra Danmark - både fra provinsen og fra hovedstadsområdet. De gode flyforbindelser betyder, at der kan laves et godt program selvom rejsen evt. kun strækker sig over weekenden. I løbet af weekenden byder programmet på virksomhedsbesøg, 3 timers guidet rundtur, pre-theatre snack, billetter til musicalen "We will rock you" og 5 retters menu på hyggelig restaurant i China Town. Inden I rejser tilbage til Danmark er der mulighed for et kort personalemøde i hotellets konferencelokaler.

De beskrevne aktiviteter er kun forslag til, hvorledes en firmarejse kunne strikkes sammen. Vi udarbejder gerne et tilpasset tilbud til netop jeres gruppe. Læs mere om personaleture til London.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Louise
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV