Hoteller - Amsterdam


Nedenfor ses et udpluk af vore indkvarteringsmuligheder i Amsterdam. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen i Amsterdam, kan dette sandsynligvis også lade sig gøre.

Clink Noord

Ungdomshotel fra 2015 med en meget central beliggenhed, blot 4 min. (gratis) færgesejlads fra Centralstationen. Værelserne er flersengsværelser med 4-10 senge med bad/toilet eller ene-, 2- og 3-sengsværelser med bad/toilet. Hotellet har mødelokaler, morgenmadsrestaurant, bar, café samt loungeområde med pool og bordfodbold. Bemærk! Ved check-in opkræves et depositum på 300 kr. pr. gruppe, som tilbagebetales ved afrejse, såfremt værelserne forlades i samme stand, som de blev modtaget.
 
Læs mere om hotellet HER og se dets placering på bykortet.
 

A&O Amsterdam Zuidoost

Ungdomshotel i forstaden Bullewijk, 20 min. kørsel med metroen fra Centralstationen i Amsterdam. Værelserne er ene-, 2-sengs- samt 4- og 8-sengsværelser med bad/toilet. Hotellet har 24 timers reception, morgenmadsrestaurant, billiard, bordfodbold, gratis Wi-Fi i fællesområder, bar og have. Mødelokaler kan lånes på stedet.
 
Læs mere om hotellet HER og se dets placering på bykortet.

Meininger Hotel Amsterdam City West

3-stjernet hotel fra 2012 beliggende i det vestlige Amsterdam. Værelserne er ene-, dobbelt- og flersengsværelser (4-6 senge), og alle har bad/toilet, TV, telefon og hårtørrer. Hotellet har desuden morgenmadsrestaurant, 24-timers reception, bar, gæstekøkken, "game-lounge" samt gratis Wi-Fi i lobbyen.
 
Læs mere om hotellet HER og se dets placering på bykortet.

Hans Brinker

Ungdomshotel med meget central beliggenhed ved Leidseplein og Rembrandtplein. Forholdsvis små værelser, dog alle med bad/toilet. International atmosfære. Restaurant, bar og diskotek.

Læs mere om hotellet HER og se dets placering på bykortet.

Hotel Winston

Hotellet er beliggende i Amsterdams ældste gade, Warmoesstraat, i det livlige område mellem Damrak og "Red Light District". Værelserne er flersengsværelser med bad og toilet på gangen. På hotellet hersker en ungdommelig atmosfære.

Læs mere om hotellet HER og se dets placering på bykortet.

Vandrehjem - flodbåd

Vi tilbyder indkvartering på flodbåde i Amsterdam, og disse kan også benyttes som vandrehjem. Flodbådene er beliggende centralt i Nautisch Kwartier tæt ved hovedbanegården. Indkvartering i 1-5-køjes kahytter. Bad og toiletfaciliteter på gangen. Salon til opholds- og morgenmadsrum samt soldæk. Indkvartering på flodbåd kan bestilles eksklusivt, så kun jeres gruppes deltagere og besætningsmedlemmer er ombord.
Ovenstående er kun et udpluk af vores indkvarteringsmuligheder i Amsterdam. Hvis du har specielle ønsker eller yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 80 20 88 70. Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse.
 
 
Din ekspert
Tommy Iversen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV