Grupperejser med AlfA Travel


Hos AlfA Travel har vi specialiseret os i grupperejser for både unge og voksne. Hvert år arrangerer vi næsten 1000 indholdsrige rejser for alle slags grupper.

Grupperejser for alle
Selvom studierejserne er vores største gruppe, har vi også masser af erfaring med at arrangere grupperejser for eksempelvis firmaer, personaleforeninger, familiegrupper, sportsklubber m.m. Læs meget mere om vores rejsetyper i de angivne links nedenfor.

Grupperejser Europa, USA og Kina

Vi laver grupperejser til stort set hele Europa og til flere rejsemål i USA og Kina. Du kan finde inspiration i søgemenuen her på vores hjemmeside. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om, hvilket rejsemål der passer jeres gruppe bedst og hvad jeres ønsker er.

Overlad det praktiske omkring grupperejsen til os!

Det kan være en kæmpe mundfuld at stå alene som arrangør af en grupperejse, da der er mange detaljer som i forløbet skal falde på plads. Når du booker en grupperejse hos AlfA Travel, får du først og fremmest en fast kontaktperson, som fungerer som din sparringspartner gennem hele forløbet, er let at komme i kontakt med og som følger dig i hele planlægningen og afviklingen af grupperejsen. Vores medarbejdere er nogle af de mest erfarne i branchen, så du får den bedst tænkelige vejledning, så du kan få sammensat den bedste rejse for din gruppe.

Skal vi planlægge jeres grupperejse?

Vi vil meget gerne hjælpe jer med at planlægge den helt perfekte grupperejse! Har du ikke fundet det du søger her på vores side, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 8020 8870 eller info@alfatravel.dk
 
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV