Grupperejser med AlfA Travel


Hos AlfA Travel har vi specialiseret os i grupperejser. Hvert år arrangerer vi næsten 1000 indholdsrige rejser for alle slags grupper. Siden opstarten i 1997 har vi fokuseret meget på netop uddannelsessektoren, og har derfor oparbejdet en stor erfaring og godt ry indenfor netop dette segment.

Selvom studierejserne fylder meget, så har vi også masser af erfaring med grupperejser til for eksempel firmaer, personaleforeninger, familiegrupper, sportsklubber m.m. Læs meget mere om vores rejsetyper i de angivne links nedenfor.

Grupperejser med AlfA Travel som arrangør

Det kan være sin sag at stå alene som arrangør af en grupperejse, og der er mange detaljer som i forløbet skal falde på plads. Når du booker grupperejser hos AlfA Travel, får du adgang til vores rejsekonsulenter, som er nogle af de mest erfarne i branchen. Din kontaktperson fungerer som din sparringspartner, er let at komme i kontakt med i hele processen og følger dig i hele planlægningen og afviklingen af grupperejsen.

På grupperejser med AlfA Travel har vi styr på alt det praktiske, og I skal blot koncentrere jer om at nyde rejsen. Fordelen ved at bestille rejsen (transport, indkvartering og eventuelt program) igennem et rejsebureau er blandt andet, at det er bureauets ansvar at sikre afhjælpning, hvis der fx skulle opstå fejl og mangler undervejs. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Kontakt os

Vi skræddersyer hver enkelt rejse til netop jeres gruppes ønsker og budget, så har du ikke fundet det du søger, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 8020 8870 og få en uforpligtende snak om jeres muligheder for en grupperejse.
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Tilmeld dig nyhedsbrevet og kom først i køen,
når vi udsender tilbud og gode nyheder.

Modtagere af nyhedsbrevet får  løbende inspirerede artikler, gode tips og tilbud. Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV