Grupperejser


Hovedoverskriften for alle vores aktivitete i AlfA Travel er grupperejser, og det har det været siden etableringen i 1997. Vores medarbejdere besidder en helt unik erfaring i forbindelse med planlægning af grupperejser, og det gør os i stand til at arrangere rejser for de fleste typer af grupper og til de fleste rejsemål. Har du ideen til grupperejsen, så har vi helt sikkert rejsekonsulenten, som kan være med til at realisere den.  

Hos AlfA Travel laver vi mange gruppe rejser for uddannelsesinstitutioner, men vi arrangerer også grupperejser for grupper af fra firmaer, kolleger, fodboldkammerater, familier, kortklubber osv. Vi udarbejder et tilpasset tilbud til hver enkelt gruppe. AlfA Travel er en af Danmarks mest erfarne udbydere af grupperejser. Vores motto er: "Hos AlfA Travel er gode rejseoplevelser ikke noget vi håber på. - Dem planlægger vi!"

Grupperejser med AlfA Travel

Det kan være sin sag at stå alene som arrangør af en grupperejse, og der er mange detaljer som i forløbet skal falde på plads. Når du booker grupperejser hos AlfA Travel, får du adgang til vores rejsekonsulenter, som er nogle af de mest erfarne i branchen. Din kontaktperson fungerer som din sparringspartner, er let at komme i kontakt med og følger dig i hele planlægningen og afviklingen af grupperejsen.

På grupperejser med AlfA Travel har vi styr på alt det praktiske, og I skal blot koncentrere jer om at nyde rejsen. Fordelen ved at bestille rejsen (transport og indkvartering) igennem et rejsebureau er blandt andet, at det er bureauets ansvar at sikre afhjælpning, hvis der fx skulle opstå fejl og mangler undervejs. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Hvis du ikke kan finde præcis det rejsemål, som du er interesseret i, så kontakt os gratis på 80 20 88 70 eller send os en forespørgsel online.

På grupperejse - vil du vide mere?

Vi håber vores hjemmeside kan hjælpe dig med den information du har brug for. Hvis der er yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 80 20 88 70 eller bestille et uforpligtende tilbud på jeres grupperejse online.

Læs mere om vores: Studietur | Studierejser | Skolerejser | Aktivrejser | Skirejser | Lejrskoler | Flodbådsrejser | Personalerejser | Firmarejser | Temarejser

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Rikke Lange
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Tilmeld dig nyhedsbrevet og kom først i køen,
når vi udsender tilbud og gode nyheder.

Modtagere af nyhedsbrevet får  løbende inspirerede artikler, gode tips og tilbud. Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV