Studierejser Bremen & Bremerhaven


De to byer, Bremen og Bremerhaven, ligger vest for Hamborg med havnebyen Bremerhaven nordligst. Det er to forskellige, fascinerende byer, hvor der er rig mulighed for at opleve maritime og historiske seværdigheder samt udvide jeres horisont på kunst- og kulturområdet. Byerne er beliggende under 300 km. syd for den dansk/tyske grænse, blot 60 km fra hinanden, så det er oplagt at besøge begge byer på studierejsen.

Bremen - seværdigheder på studierejsen

Byen Bremen er over 1200 år gammel og er en gammel hansestad. Dens unikke vartegn er to seværdigheder på UNESCO’s verdensarvliste; Det gamle gotiske rådhus og Rolandstatuen, byens frihedsstatue. Det er også værd at opleve Domkirken samt Böttcherstrasse, en 110 meter lang gade i Bremner Altstadt opført i 1920’erne med butikker, gastronomi, museer, værksteder og klokkespil. Desuden findes kvarteret Schnoor, hvor de små huse fra det 15. og 16. århundrede ligger som perler på en snor, og endelig Bremer Stadtmusikanten - Brødrene Grimms berømte eventyrfigurer.

Bremen byder også på havnerundfart, sejlads på floden Weser, et besøg i den gamle pumpestation og Der Bunker Valentin – ruinerne fra u-båds værftet, der var en af de største militære projekter i Nazi Tyskland. Sidst men ikke mindst er der mulighed for en lang række interessante studiebesøg, fx hos Airbus eller Mercedes Benz. Læs mere om vores udvalg af faglige besøg i Bremen her.

Bremerhaven - seværdigheder på studierejsen

Ca. 60 km. fra Bremen, og ved floden Wesers udløb i Nordsøen, ligger Bremerhaven - en moderne havneby og Tysklands næststørste eksporthavn, kun overgået af Hamborg.

Ud over havnerundfarter med mulighed for at se bil- og containerlastning, er Bremerhaven kendt for flere flotte moderne museer; i Deutsches Auswandererhaus er udvandringstiden for eksempel stadig levende, i Klimahaus Bremerhaven 8 Ost går rejsen gennem jordens klimazoner, bl.a. under temaerne klimaændringer og klimabeskyttelse. Museet Historisches Museum Bremerhaven giver de besøgende et godt indblik i tidligere tiders arbejde og liv ved kysten.

Kunne en studierejse til Bremen/Bremerhaven være noget for jer?

Hvis du har spørgsmål af nogen art, er du meget velkommen til at kontakte os på 8020 8870. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud til din gruppe via formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 
Din ekspert
Tommy Iversen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV