Hoteller - Færøerne


Nedenfor finder du vores indkvarteringsmuligheder på Færøerne. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen, så er du velkommen til at kontakte os.
 

Hotel Føroyar

Beliggende ca. 3 km fra Torshavn centrum ligger dette 4-stjernede hotel i et yderst naturskønt område. Indkvartering i dobbelt- eller enkeltværelser med bad og toilet. Alle værelser har udsigt over Torshavn og Atlanterhavet, og de er bl.a. udstyret med kabel-tv, minibar, hårtørrer, strygejern og Wi-Fi. Hotellet har derudover fine mødelokaler, restaurant, motionsrum og lobbybar. 5 minutters gang fra hotellet kører bybussen til centrum, og det er gratis at køre med bybusserne i Torshavn.

Læs mere om hotellet HER og se dets placering.

Hotel Torshavn

Hotel Torshavn er et 3-stjernet hotel i centrum af Torshavn. Indkvartering i dobbelt- eller enkeltværelser med bad og toilet. Værelserne er bl.a. udstyret med kabel-tv, kaffe/te faciliteter, strygejern og Wi-Fi. Hotellet har desuden mødelokaler og restaurant/café.

Læs mere om hotellet HER og se dets placering.

62n Guesthouse

62n Guesthouse er beliggende i centrum af Torshavn. Stedet er for den mindre gruppe, da de ikke har så mange værelser og senge. Indkvartering i 2-3-sengs værelser med bad og toilet - der er TV og fri Wi-Fi på værelserne. Der er desuden et køkken, som gæsterne på stedet må bruge. Morgenmaden er med i prisen, og fra morgenmadsbufféten er der mulighed for at lave en madpakke mod et tillæg.

Se hostellets placering.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk. Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Færøerne.
 
Din ekspert
Heine Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV