Flodbåd ad Hollands kanaler


Hollænderne har altid haft en særlig tilknytning til havet. Engang var Holland stort set dækket af hav, hvorimod landet i dag opdeles af floder og kanaler. Det er også ved netop floderne og kanalerne, at mange af Hollands spændende landsbyer, byer og seværdigheder ligger - og derfor er det oplagt, at skolerejsen eller studierejsen til Holland laves til en flodbådsrejse!

Flodbådsrejse i Holland - idyllisk, afslappende og anderledes!

På en rejse med flodbåd er der gode muligheder for at få en anderledes, hyggelig og social oplevelse. Under hele opholdet har I jeres flodbåd for jer selv, hvilket betyder at I har mulighed for selv at planlægge flodbådens rute. Skipperen skal nok styre jer og jeres flodbåd sikkert gennem den smukke hollandske natur.

Indhold på en flodbådsrejse

En dagssejlads med flodbåd varer typisk 3-5 timer afhængig af ruten. Jeres flodbåd glider gennem Hollands floder i et behageligt tempo, og det er valgfrit, om I ønsker at blive på flodbåden eller vælger at tage på udflugter. Mange af vores grupper benytter muligheden for at tilbringe en dag i den hyggelige hovedstad, Amsterdam. Flodbådene er enkelt indrettet, men har det mest nødvendige til en vellykket gruppe- eller skolerejse. Vi tilbyder forskellige slags flodbåde alt efter behov - læs mere om vores flodbåde her.
 
Vinderen af AlfA Travels fotokonkurrence 2017, 6.a fra Laursens Realskole, var eksempelvis på flodbådsrejse - og var meget begejstrede for turen! Læs om deres oplevelser undervejs HER.

Praktisk information om flodbådsrejser

Alle vores flodbåde opfylder naturligvis alle krav til sikkerhed, og er i besiddelse af et sikkerhedscertifikat udstedt af de hollandske myndigheder. Mange af vores flodbådsgrupper rejser med bussen "AlfA-ekspressen" til Amsterdam. Busrejsen foregår sammen med andre grupper med opsamling i Kolding og Fredericia. I visse tilfælde er der mulighed for at tilkøbe opsamling andre steder end de nævnte. Vi arrangerer naturligvis også tog- og flyrejser til vores grupper, der skal med flodbåd fra Amsterdam. Læs mere om vores vejledende priser på flodbådsrejser i Holland.

Bestil et gratis tilbud på en flodbådsrejse

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på en flodbådsrejse til Holland til din gruppe, så kontakt os på telefon 8020 8870 eller bestil herunder.
 
Din ekspert
Tommy Iversen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV