Flodbåd ad Hollands kanaler


Engang var Holland stort set dækket af hav, og Hollænderne har da også altid været tæt knyttet til havet. Den franske forfatter Voltaire har meget passende udtrykt; "Gud skabte jorden, undtagen Holland, dét skabte hollænderne".

Mange af de spændende landsbyer, byer og seværdigheder i Holland er beliggende ved floder og kanaler, og derfor er det naturligt at opleve Holland på en flodbådsrejse. På rejsen med flodbåd er der gode muligheder for at nyde solen på dækket, og du kan give din gruppe en anderledes, hyggelig og social oplevelse. Under hele opholdet har I jeres flodbåd for jeres selv - derfor har I også selv mulighed for at planlægge flodbådens rute. Skipperen skal nok styre jer og jeres flodbåd sikkert gennem den smukke hollandske natur. Flodbådsrejsen er en behagelig rejseform til en grupperejse, studierejse eller skolerejse.

Indhold på en flodbådsrejse

Jeres flodbåd glider gennem Hollands floder i et behageligt tempo, og en dagssejlads med flodbåd varer typisk 3-5 timer afhængig af ruten. Det er valgfrit, om I ønsker at blive på jeres flodbåd, eller om I vælger at tage på udflugt. Mange af vores grupper benytter muligheden for at tilbringe en dag i den hyggelige hovedstad i Holland, Amsterdam.
Flodbådene er enkelt indrettet, men rejseformen er interessant for såvel unge som gamle. I forbindelse med vores rejser med flodbåd tilbyder vi flere forskellige flodbåde - Læs mere om de enkelte flodbåde.

Vi er meget gerne behjælpelige med at finde frem til en flodbåd, som passer til netop jeres gruppes ønsker. Alle vores flodbåde opfylder naturligvis alle krav til sikkerhed, og er i besiddelse af et sikkerhedscertifikat udstedt af de hollandske myndigheder.

Mange af vores flodbådsgrupper rejser med bussen "AlfA-ekspressen" til Amsterdam. Busrejsen foregår sammen med andre grupper med opsamling i Kolding og Fredericia. I visse tilfælde er der mulighed for at tilkøbe opsamling andre steder end de nævnte. Vi arrangerer naturligvis også tog- og flyrejser til vores grupper, der skal med flodbåd fra Amsterdam. Læs mere om vores vejledende priser på rejser med Holland flodbåd.

Bestil flodbådsrejse

Ønsker I at modtage et uforpligtende tilbud på jeres flodbådsrejse til Holland, så kontakt os på telefon 80 20 88 70
Din ekspert
Tommy Iversen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV