Firmarejser


Skal dine medarbejdere belønnes for en god indsats, skal I på messe, eller skal I på en weekendtur eller inspirationstur til udlandet - så kontakt AlfA Travel! Vi har stor erfaring i planlægning og gennemførsel af firmarejser og personalerejser.

Gennem hele planlægningsforløbet har I en fast kontaktperson, som fungerer som din sparringspartner. Vores rejsekonsulenter er i besiddelse af stor erfaring med netop firmarejser, og de er din garanti for hurtige svar, stort kendskab til de enkelte rejsemål og fokus på detaljen.

Vores erfaring siger os, at to firmarejser ikke er ens, derfor udarbejder vi til hver enkelt gruppe et forslag til et arrangement. Du kan søge inspiration i vores rejseforslag her:

Messerejse til Berlin | Incentiverejse til Rom | Jubilæumsrejse til London | Personaletur til Prag | Weekendtur til Mallorca | Incentiverejse til Grækenland | Personaletur med flodbåd | Weekendtur til Budapest

Firmarejser efter mål...

Det kan ofte være sin sag at stå alene som en gruppes arrangør af en grupperejse eller firmarejse, og der er mange detaljer som i forløbet skal falde på plads. Hvis I booker jeres rejse hos AlfA Travel får du adgang til vores rejsekonsulenter, som er nogle af de mest erfarne i branchen. Din kontaktperson fungerer som din sparringspartner, er let at komme i kontakt med og følger dig i hele planlægningen og afviklingen af rejsen.

I forbindelse med firmarejser med AlfA Travel har vi styr på alt det praktiske, og I skal blot koncentrere jer om at nyde rejsen. Fordelen ved at bestille rejsen (transport og indkvartering) gennem et rejsebureau er blandt andet, at det er bureauets ansvar at sikre afhjælpning, hvis der skulle opstå evt. fejl og mangler undervejs. Jeres firmarejse er i trygge og meget erfarne hænder hos AlfA Travel.

Vi arrangerer firmarejser til det mest af Europa - blandt andet England, Italien, Spanien, Frankrig, Grækenland, Holland, Tyskland, Belgien, Skotland og mange flere rejsemål i Europa. Udenfor Europa tilbyder vi blandt andet firmarejser til USA og Kina. Læs mere om mulighederne under de enkelte forslag til firmarejser. Ring til os på 8020 8870 og fortæl os om jeres idéer, eller send os en forespørgsel på et tilpasset tilbud.

Hvad siger vores tidligere kunder?

Da vi lever af tilfredse kunder, gør vi en dyd ud af at gøre vores bedste for leve op til vores kunders forventninger! Se her hvad en af vores tidligere rejsende beretter:

"Det var en kanon god tur til Bremen – godt planlagt og gode udflugter – god mad og et utrolig godt sted fredag aften hvor musikken var helt i højsædet. Nu ved jeg godt at det ikke er jeres fortjeneste det med ølfest i Bremen, men det endte helt vildt festligt og godt. Tak for en dejlig tur."
Inge V. Jensen, Handelsskolen Kbh. Nord
Studierejse for lærerkollegiet til Bremen

Se mange flere kommentarer fra vores kunder her.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV