FAQ: Hvilke muligheder er der for indkvartering på studierejsen?


Vi samarbejder med en lang række hoteller og hostels, som er vant til at håndtere grupper af unge mennesker. De unge indkvarteres ofte i flersengsværelser i standarden studenterhotel/vandrerhjem. Vær opmærksom på, at der på disse indkvarteringssteder ofte skal medbringes håndklæder hjemmefra. Ofte er der mulighed for større fællesrum, hvor I kan samle hele gruppen om aktiviteter. På visse rejsemål er der desuden mulighed for indkvartering i hytter med mulighed for selvforplejning.
 
Under de enkelte rejsemål kan I se et udvalg af de hoteller og hostels, som vi samarbejder med. HUSK, at vi kun fremstiller et udvalg, og at vores vejledende priser oftest er beregnet ud fra billigste indkvarteringsform. I har naturligvis mulighed for at booke hoteller af højere standard på vores rejsemål - kontakt os, så undersøger vi mulighederne for jer!
 
 
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en forespørgsel på en rejse. Ring på tlf. 80 20 88 70 eller skriv til info@alfatravel.dk.
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV