FAQ: Hvordan får jeg den billigste og bedste grupperejse?


Det kan være vanskeligt at få det fulde overblik over priserne på studierejser. De allerfleste rejsebureauer inden for skole- og studierejser arbejder pr. forespørgsel - det betyder, at der ikke findes en færdig prisliste, men at du får en tilbudspris, som gælder for præcis jeres rejseantal og rejseperiode. Der er dog flere ting du kan gøre og overveje, hvis du gerne vil have mest muligt ud af rejsebudgettet. Se vores 7 tips til billigere og bedre studierejser nedenfor.
 
7 tips til en bedre og billigere studierejse:
  • Vær ude i god tid - Jo tidligere du er ude med din forespørgsel jo tidligere kommer du med i kampen om de billigste rejser. Vi oplever, at priserne typisk er lavest når udbudet er størst - gå gerne i gang med forberedelserne op til 1 år inden afrejse.
  • Vær fleksibel - Har du mulighed for at være fleksibel med din gruppes rejsedatoer og rejsedage, valg af flyselskab, afrejselufthavn og indkvartering, har vi bedre mulighed for at opnå en lav pris, der kommer dig til gode.
  • Kan i flytte rejseugen - Overvej på skolen om studierejsen kan placeres uden for studierejsernes højsæson i marts-april og september-oktober. Der kan være mange penge at spare ved at rejse i november-december eller januar- februar.
  • Vær åben for alternative rejseformer - Hvis I er mange der rejser sammen, så kan en busrejse være et godt og billigere alternativ end fx fly. Omvendt kan det være en fordel for små grupper at vælge en flyrejse eller en rutebus, hvor man alene afregner en sædepris.
  • Vær opmærksom på rejsebureauets afbestillingsregler og betalingsbetingelser - Hvis reglerne er meget stramme og der påløber rykkergebyrer osv. så kan gebyrer æde en stor del af rejsebudgettet.
  • En billig rejse kan blive dyr - Hvis du bestiller rejsen selv på nettet, er der typisk tale om 100% forudbetaling og ingen mulighed for refundering, hvis rejsedeltagere skulle falde fra. Der er heller ikke mulighed for kompensation eller hjælp, hvis noget udforudset skulle opstå.
  • Vær kreativ med program - I de allerfleste storbyer er der mange attraktioner og oplevelser, som er gratis og der kan være specielle fordele for skolegrupper. Dit rejsebureau kan være med til at vejlede dig med tips til spændende og billigt/gratis program.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en forespørgsel på en rejse. Vi laver gerne et gratis og uforpligtende tilbud - ring på tlf. 80 20 88 70 eller skriv til info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et tilbud herunder.

Læs også:

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV