DSB skolerejser


DSB Skolerejser er en offentlig ordning, som giver skoleklasser tilknyttet uddannelsesinstitutioner i Danmark mulighed for en årlig frirejse med tog. Tilbuddet inkluderer frirejse for både lærere og elever, dog max 40 personer i alt. Lejrskolen, som en skoleklasse skal på for at være berettiget til en frirejse, skal vare mindst 3 og højest 13 skoledage, og have mindst 2 overnatninger. Se øvrige betingelser hos DSB Frirejser.

AlfA Travel og DSB Skolerejser

AlfA Travel er gerne behjælpelig med at kombinere en DSB frirejse med en udlandsrejse fra et grænsepunkt i Danmark, hvis I ønsker at sende en skoleklasse på en billig lejrtur til udlandet. De fleste bruger frirejsen til at transportere sig fra skolen og til afrejselufthavnen eller færgelejet i Danmark. Ordningen kan imidlertid også kombineres med ordinære togbilletter så I får den billigst mulige skolerejse.
 
Kombinér frirejsen med togbilletter
Hvis I planlægger en togrejse til fx Berlin eller Hamborg, så kan I ofte spare penge ved at kombinere en ordinær togbilelt med en DSB frirejse: Frirejsen bookes frem til grænsepunktet i Danmark - eksempelvis Padborg eller Hirtshalsog herfra booker AlfA Travel ordinære togbilletter.

Vi beregner tilbudet på, gratis frirejse til grænsen. Vi bestiller togbilletten fra grænsen og så sørger I selv for at booke jeres gratis frirejse med DSB. På denne måde har jeres skole mulighed for at sende en skoleklasse afsted på en lejrtur udenfor Danmarks grænser, uden det behøver at blive alt for dyrt.

Regler i forbindelse med DSB Skolerejser

Der gælder naturligvis visse regler i forbindelse med DSB frirejser. Først og fremmest skal skolerejsen bestilles i god tid før rejsen, skolerejsen kan kun bestilles mellem to togstationer (og enkelte færgeoverfarter) og gælder desuden ikke til tilslutningsbusser eller Metro. Læs desuden "Bekendtgørelsen om fribefordring af skoleelever" her.

Kontakt os

Vil I vide mere om, hvad mulighederne for en skolerejse til udlandet og DSB frirejse eller ønsker I et uforpligtende tilbud på den del af rejsen, som AlfA Travel skal stå for, så tøv ikke med at kontakte en af vores dygtige rejsekonsulenter. Ring gratis på tlf. 80 20 88 70 eller send en mail på info@alfatravel.dk. Det er også muligt at bestille et gratis og uforpligtende tilbud via formularen nedenfor.

 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Jeanette S. Christensen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV