Christian fejrer 20 års fødselsdag sammen med AlfA Travel


 
Christian Skadkjær var sammen med Lars Frederiksen med til at starte AlfA Travel op i 1997, og har altså været med helt fra start. Og der er ifølge ham sket meget siden de første år, og frem til 2017, hvor AlfA Travel fejrer 20 års fødselsdag!
"For det første har den generelle udvikling jo ledt os til et skift fra MASSER af papirarbejde, til at al vores arbejde i dag foregår elektronisk. I starten lavede vi langt flest busrejser, hvor vi i dag, med de mange flymuligheder, laver klart flest flyrejser. Det har jo så medført, at vi i dag laver grupperejser til hele verden. Da vi startede, koncentrerede vi os kun om Europa."
 
"Et område, hvor jeg har bemærket en stor ændring gennem årene, er, at lærerne, som jo ofte fungerer som gruppeledere, i dag er meget selvhjulpne. Det er skønt at komme i dialog med en kunde, som selv har en masse ønsker til gruppens rejse og selv har brugt tid på at undersøge muligheder osv. Samtidig er det dog også vigtigt at understrege, at det trods alt oftest er os der er eksperterne. Vi følger med i lærernes arbejdsbetingelser og nye arbejdsgange, og vi ved godt, at de er pressede. Derfor kan det være en fordel somme tider at tage os med på råd lidt før i processen. Det letter byrden fra deres skuldre, og selvom de får ekspertvejledning fra os, får de stadig masser af mulighed for selv at komme på banen med faglige målsætninger der skal opfyldes, med personlige ønsker for rejsen osv."
 
Selvom Christian sætter pris på meget af den udvikling der har været fra 1997 til 2017, kan han dog savne én ting:
 
"Fordi størstedelen af vores kommunikation i dag foregår elektronisk, og i høj grad pr. mail, synes jeg indimellem vi kan miste lidt af den spændende idéudveksling, som vi får i telefonen med vores kunder. Selvom vi kan klare meget over mail, vil jeg stadig utrolig gerne tale med mine kunder - den personlige samtale er en stor værdi for mig."
 
 

Vil du have fat i Christian?

Christian er i dag AlfA Travels ekspert i England - han er den du skal have fat i, hvis du søger råd om London helt ned på gadeniveau! Han arrangerer også rejser til fx Irland og Skotland, hvor hjertet særligt banker for Dublin og Edinburgh.

Du kan få fat i Christian på tlf. 96100421 eller christian@alfatravel.dk.

____________________________________________________________________

STORT TILLYKKE TIL CHRISTIAN

Fra AlfA Travels fødselsdagstur til Paris i maj.
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV