Busrejser


AlfA Travel arrangerer studierejser med bus for grupper til stort set alle rejsemål i Europa. Vi samarbejder med 3 kvalitetsbevidste og veldrevne vognmandsfirmaer - Egons Turist- & Minibusser i Slagelse, Bæks Bus i Lemvig og Todbjerg Busser A/S i Brabrand.

Vores busrejser er ikke nødvendigvis de billigste på markedet, men det skyldes, at vi stiller følgende krav til den ydelse vi leverer:

  • Vi bruger kun danske vognmænd og chauffører
  • Alle busser er af minimum 4-stjernet standard (ekstra benplads, aircondition, WC, TV, køkken med køleskab m.m.)
  • Alle køre-hviletidsbestemmelser og øvrige lovkrav overholdes
  • Chaufførerne arbejder under ordnede forhold
  • 100 km. kørsel på rejsemålet er inkluderet (gælder ikke for AlfA-ekspressen og for Østrigsruten)

Fordele ved skolerejser med bus

Bussen er et rigtig godt transportmiddel i forbindelse med skolerejser og studierejser. En af de mange fordele, der er ved at rejse med bus, er først og fremmest at bussen henter jeres gruppe på jeres valgte opsamlingssted, og derfra kan I bare læne jer tilbage og nyde turen. Derudover synes sammenholdet i en gruppe at forstærkes i en bus, hvor hygge og det sociale altid er i højsædet. Hyggen starter allerede, når I kører over kantstenen. Sidst men ikke mindst står bussen oftest til rådighed for gruppen undervejs på hele turen, hvilket giver mulighed for at komme på spændende dagsture på nemmeste vis. Bemærk at bussen dog ikke står til rådighed på udrejse- og hjemrejsedage.

Busrejser med AlfA Travel

Vi arrangerer busrejser til hele Europa efter jeres gruppes ønsker. Tidligere har grupper kørt i bus til Athen og Barcelona, men nu er de største busrejsemål storbyer som Berlin, Hamborg, Amsterdam, Paris, Bruxelles, Krakow og Prag. Der afholdes naturligvis passende pauser undervejs på længere ture - ca. hver 4. time.

På de fleste afgange er der mulighed for at købe kaffe, te og læskedrikke ombord. Derudover er der mulighed for afspilning af DVD, ligesom der også er enkelte strømstik fordelt i busserne. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt ikke WiFi. Når I rejser på busrejse med AlfA Travel har I som gruppe hele 100 km. kørsel til rådighed pr. dag under opholdet (gælder dog ikke på udrejse- og hjemrejsedage).

Bemærk! For Østrigsruten og AlfA-ekspressen gælder specielle regler.

Busrejse og tryghed

Vi ved, at tryghed er en vigtig faktor ved skolerejser og busrejser, og derfor er tryghed en af vores højeste prioriteter. Vores erfaring betyder, at vi har en god fornemmelse for vores gruppers behov og ønsker, som vi altid bestræber os på at imødekomme. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Få et tilbud på jeres busrejse

Vil du vide mere om, hvad mulighederne for jeres busrejse er, eller må vi give et uforpligtende tilbud på jeres busrejse, så tøv ikke med at kontakte en af vores dygtige rejsekonsulenter. Du kan ringe gratis på 80 20 88 70 eller sende en mail på info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et tilbud via formularen nedenfor.
 


Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV