Hoteller - Sevilla


Nedenfor finder du et udvalg af vores indkvarteringsmuligheder i Sevilla. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen, er du meget velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk.


Samay Youth Hostel

Samay Youth Hostel er beliggende i Sevillas ældste kvarter, Santa Cruz. Hostellet har en bar/lounge på en tagterrasse. I fællesarealerne er der adgang til internet. Der er 14 værelser fordelt på 4-sengs, 8-sengs og 10 sengsværelser. De fleste værelser har bad/toilet på gangen. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.

Se hotellets placering på kort og læs mere om det her

Hotel Don Pedro

Det 1 stjernede hotel ligger i Sevillas historiske bydel i en charmerende bygning fra 1700-tallet. Alle værelser er med bad/toilet og aircondition. Der er indkvartering i 3-4 sengsværelser. Hotellet har ikke morgenmads restaurant, så morgenmaden serveres på nærliggende restaurant 50 meter fra hotellet. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Ved ankomst til hotellet betales et depositum på 150 Euro, dette vil blive tilbage betalt ved afrejse.

Se hotellets placering på kort og læs mere om det her

 

Oasis Palace Sevilla

Oasis Palace Sevilla ligger 500 m fra busstationen i Sevilla ved kunstmuseet og 400 m fra Plaza de Armas-pladsen i det historiske centrum. Sevilla-katedralen og Alcazar ligger inden for 15 minutters gang. Vandrehjemmet har en en tagterrasse med swimmingpool og udsigt over byen. Her er en døgnåben reception og gratis trådløs internetadgang på 3. sal. Oasis har rummelige flersengsværelser med gratis skabe, sengelinned og aircondition. Morgenmad serveres i cafe-baren. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. 

Se hotellets placering på kort og læs mere om det her

Hostel Narnajo**

Et fint 2-stjernet hostel, beliggende meget centralt i en historisk bygning fra 19 hundredetallet, i centrum af den gamle bydel tæt på Magdalena kirken og 50 meter fra Bellas Artes Museum. (beliggende i samme gade som Hotel Murillo). 25 værelser i alt, alle med bad og toilet, aircondition og telefon. Indkvartering i 3-4 sengsværelser. Morgenmad inkluderet.
Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Se hotellets placering på kort og læs mere om det her


Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til indkvarteringen i Sevilla, på 8020 8870.

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV