Hoteller - Madrid


Nedenfor ses et udpluk af vore indkvarteringsmuligheder i Madrid. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen i Madrid er du velkommen til at kontakte AlfA Travel på 70 22 88 70. Du er også meget velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse via formularen.

 

Hostal Marlasca

Hostellet er beliggende centralt kun 200 meter fra Puerta del Sol på Calle de la Cruz, 14. Et område med mange butikker og caféer. Alle værelser er med bad/toilet, TV og telefon. Eleverne indkvarteres pæne i 3-4 sengsværelser og ledere i enkeltværelser mod tillæg. Marlasca har et søster hotel kaldet Hostal Prado, beliggende cirka 50 meter derfra. Indkvartering kan ske begge steder. Morgenmad er inkluderet og indtages på en nærliggende café. Håndklæder skal medbringes, sengelinned er inkluderet.

Se mere på www.hostalmarlasca.com.

Se hotellets placering på bykortet.

Hostal Aguilar

Hostellet er beliggende overfor det Spanske parlament i centrum af Madrid tæt på Puerta del Sol. 50 værelser i alt - alle med badeværelser, TV og telefon. Elever indkvarteres i 3-4 sengsværelser og ledere i enkeltværelser. Der er restaurant og bar på hostellet. Se mere på www.hostalaguilar.com.

Se hotellets placering på bykortet.

Hostal Posada de Huertas

Også dette hostel er beliggende i centrum af Madrid tæt ved Thyssen museet og Prado Museet. I gå afstand til Puerta del Sol og Plaza Mayor. Selve området er kendt for sine Tapas.

Eleverne indkvarteres i værelser med plads op til 12 personer. Hostellet tilbyder gratis Wi-Fi, sengelinned, air-condition og morgenmad. Receptionen har åbnet 24 timer i døgnet. Håndklæder skal medbringes. Gruppen opkræves et ”damage deposit” på EUR 15 pr person ved ankomst. Beløbet tilbage betales ved afrejse såfremt alt efterlades som ved ankomst. Se mere på www.posadadehuertas.com.

Se hostellets placering på bykortet her.

Cats Hostal

Cats Hostal er beliggende lige i centrum af Madrid tæt ved alle de store attraktioner. Hostellet har en dejlig atrium gård og elevator. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med op til 14 senge pr. rum. Hostellet tilbyder gratis wi-fi, sengelinned og aircondition. Receptionen har åbent 24 timer i døgnet. Der er bagageopbevaring og bar på stedet. Se mere på hotellets hjemmeside.

Se hostellets placering på hjemmesiden.

The Mad Hostel

The Mad Hostel ligger i en "Corrala" i den gamle bydel i Madrid. En "Corrala" var en typisk bygning af lejligheder som har indvendige balkoner beliggende ud til en central gårdsplads eller gårdhave. Vandrerhjemmet er ved centrum af byen, kun 10 minutters gang til de mest kendte museer i Madrid.

Der er en 24 timers reception, air condition, gratis Internetadgang, gratis WiFi og fælles køkken. Flere værelser har 8- 16 personer i rummet. Bad og toilet på gangen. Morgenmad er inkluderet. Se mere på hjemmesiden: www.madhostel.com/

Se hostellets placering på bykortet.

Hostal Olmedo/Prado

Dette Hostel er beliggende i hjertet af Madrid, kun 100 meter fra Puerta del Sol. Hostellet er beliggende på 4. sal i en gammel bygning uden elevator og check-in foregår på Hostal Marlasca tæt på. I indkvarteres i pæne flersengsværelser alle med air-condition, tv, safety box, bad og toilet. Ledere i enkeltværelser mod tillæg. Håndklæder skal medbringes, sengelinned er inkluderet. Morgenmad er inkluderet og indtages på en nærliggende café. Se mere på hostellets hjemmeside.

Se hostellets placering på bykortet.

Ovenstående hoteller er blot et udpluk af vore indkvarteringsmuligheder i Madrid - kontakt AlfA Travel hvis du har specielle ønsker eller gerne vil have alternativer. Vi udarbejder meget gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Madrid.
 
 
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV