Hoteller - Madrid


Nedenfor ses et udpluk af vores indkvarteringsmuligheder i Madrid. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til din gruppe, er du meget velkommen til at kontakte os på 8020 8870. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse via formularen til højre.

 

The Hat Hostel (det mere bæredygtige valg)

The Hat ligger blot 150 m fra Plaza Mayor. Der tilbydes gratis Wi-Fi i fællesområderne. Fra tag-etagen er der udsigt over byen. Eleverne bliver indkvarteret i 6-8 sengsværelser - der er mulighed for 4 sengsværelser mod tillæg. Ledere kan indkvarteres i enkeltværelse mod tillæg. Hostellet har en 24-timers reception samt mulighed for bagage opbevaring. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.

The Hat er et af de mest bæredygtige hostels i Madrid. Der er tænkt bæredygtighed ind alle steder, lige fra byggeri og indretning, energieffektivitet og social dimension. Dette kan I høre meget mere om, idet ejerne tilbyder foredrag om netop hostellets engagement i bæredygtighed.

Se hotellets placering på bykortet og læs mere om det her.

Hostal Marlasca

 

2 stjernet hotel beliggende centralt kun 200 meter fra Puerta del Sol på Calle de la Cruz, 14. Et område med mange butikker og caféer. Alle værelser er med bad/toilet, TV og telefon. Eleverne indkvarteres i pæne i 3-4 sengsværelser og ledere i enkeltværelser mod tillæg. Marlasca har et søster hotel kaldet Hostal Prado, beliggende cirka 50 meter derfra. Indkvartering kan ske begge steder. Morgenmad er inkluderet og indtages på en nærliggende café. Håndklæder skal medbringes, sengelinned er inkluderet. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Se hotellets placering på bykortet.

Hostal Aguilar

Dette 2 stjernede hotel er beliggende over for det Spanske Parlament i centrum af Madrid tæt på Puerta del Sol. 50 værelser i alt - alle med badeværelser, TV og telefon. Elever indkvarteres i 3-4 sengsværelser og ledere i enkeltværelser. Der er restaurant og bar på hotellet. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Se hotellets placering på bykortet.

Hostal Posada de Huertas

Beliggende i centrum af Madrid tæt ved Thyssen museet og Prado Museet. I gå afstand til Puerta del Sol og Plaza Mayor. Selve området er kendt for sine tapas. Eleverne indkvarteres i værelser med plads op til 12 personer. Hostellet tilbyder gratis Wi-Fi, sengelinned, aircondition og morgenmad. Receptionen har åbnet 24 timer i døgnet. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Se hostellets placering på bykortet her.

Cats Hostal

Cats Hostal er beliggende lige i centrum af Madrid tæt ved alle de store attraktioner. Hostellet har en dejlig atrium gård og elevator. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med op til 14 senge pr. rum. Hostellet tilbyder gratis Wi-Fi, sengelinned og aircondition. Receptionen har åbent 24 timer i døgnet. Der er bagage opbevaring og bar på stedet. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.

Se hostellets placering på bykortet.

The Mad Hostel

The Mad Hostel ligger i en "Corrala" i den gamle bydel i Madrid. En "Corrala" var en typisk bygning af lejligheder som har indvendige balkoner beliggende ud til en central gårdsplads eller gårdhave. Vandrerhjemmet er ved centrum af byen, kun 10 minutters gang til de mest kendte museer i Madrid. Der er en 24 timers reception, air condition, gratis Internetadgang, gratis WiFi og fælles køkken. Flere værelser har 8- 16 personer i rummet. Bad og toilet på gangen. Morgenmad er inkluderet. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede. 

Se hostellets placering på bykortet.

Hostal Olmedo/Prado

Begge 2-stjernede hoteller er beliggende i hjertet af Madrid, kun 100 meter fra Puerta del Sol. Hostellet er beliggende på 4. sal i en gammel bygning uden elevator og check in foregår på Hostal Marlasca tæt på. I indkvarteres i pæne flersengsværelser alle med aircondition, tv, safety-boks, bad og toilet. ledere i enkeltværelser mod tillæg. Håndklæder skal medbringes, sengelinned er inkluderet. Morgenmad er inkluderet og indtages på en nærliggende café. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Se hostellets placering på bykortet.

Ovenstående hoteller er blot et udpluk af vores indkvarteringsmuligheder i Madrid. Kontakt os hvis du har specielle ønsker eller gerne vil have alternativer. Vi udarbejder meget gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Madrid.
 
 
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV