Hoteller - Edinburgh


Her finder du et udpluk af vores indkvarteringsmuligheder i Edinburgh. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen i Edinburgh, er du meget velkommen til at kontakte os.
 

St. Christophers Inn

St. Christophers Inn har indkvartering i flersengsværelser som hovedsageligt med bad/toilet. Vandrerhjemmet er centralt beliggende lige ved Waverley Station. Vandrerhjemmet råder over 113 senge og har opholdsrum samt 2 barer. Gruppen vil blive opkrævet tillæg for de evt. tomme senge, som kønsfordelingen kræver. Minimumsalder er 15 år.
Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.

Se vandrehjemmets placering på bykortet og læs om det her.

Claremont Hotel

Claremont Hotel byder på indkvartering i flersengsværelser med bad/ toilet. Claremont Hotel er et 2-stjernet hotel beliggende ca. 15 min. gang fra Princess Street. Hotellet råder over 24 værelser, alle med bad og toilet, the/kaffe-faciliteter og TV. Der er desuden lounge med TV samt bar.
Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Se hotellets placering på bykortet og læs mere om det her.

SafeStay (tidligere Smart City Hostel)

SafeStay tilbyder indkvartering i flersengsværelser med bad/ toilet. SafeStay er et 5-stjernet hostel beliggende lige ved The Royal Mile i den gamle bydel af Edinburgh. Hostellet åbnede i 2006 og råder over 620 senge. Stedet øvrige faciliteter svarer til 3-stjernet hotel.
Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede.

Husregler: Ved ankomst skal gruppelederen give kreditkortoplysninger som garanti i tilfælde af tyveri eller skade på SafeStays ejendom. Gruppelederens mobilnummer skal oplyses, således at SafeStay altid kan komme i kontakt med en leder under gruppens ophold. Der skal ALTID være en gruppeleder tilstede, når gruppen opholder sig på hostelet. Personer under 18 år må ikke opholde sig i baren, hvis der ikke er en gruppeleder tilstede. Det er forbudt at indføre euforiserende stoffer i England og det accepteres ikke, hvis nogen viser sig at være i besiddelse af dette. Hvis ovenstående ikke accepteres, risikeres bortvisning fra SafeStay.

Se hotellets placering på bykortet og læs mere om det her.

Edinburgh Central Youth Hostel

Edinburgh Central Youth Hostel har indkvartering flersengsværelser med bad/ toilet. Alle værelser har desuden the/kaffe-faciliteter samt TV. Hostellet er beliggende centralt i Edinburgh – kun 10 min. gang fra Waverley Station. Hostellet råder over 270 senge og derudover er der cafe samt et køkken, som kan benyttes af gæsterne. Der er fri Wi-Fi på stedet.
Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede.

Se hostellets placering på bykortet og læs mere om det her.
Ovenstående hoteller er blot et udvalg af, hvad vi kan tilbyde i Edinburgh. Kontakt os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også bestille et uforpligtende tilbud til din gruppe herunder.
 
                                   
Din ekspert
Christian Skadkjær
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV