Hoteller - Edinburgh


Her finder du et udpluk af vores indkvarteringsmuligheder i Edinburgh. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen i Edinburgh, er du velkommen til at kontakte os.
 
 

St. Christophers Inn

Dette vandrehjem er centralt beliggende lige ved Waverley Station. St. Christophers Inn råder over 113 senge og har opholdsrum samt 2 barer. Her er desuden gratis Wi-Fi og døgnåben reception. Indkvartering er i flersengsværelser med bad/toilet. Læs mere på www.st-christophers.co.uk.

Se vandrehjemmets placering på bykortet.

Claremont Hotel

Claremont Hotel er beliggende tæt på blandt andet The Royal Mile og Holyroad Palace, og Edinburghs hovedgade og ca. 15 min. gang fra Princess Street. Claremont Hotel er et 2-stjernet hotel, som råder over ca. 50 senge - alle med te/kaffe faciliteter. Der er desuden lounge med TV og bar. Indkvartering er i flersengsværelser med bad/ toilet. Læs  mere på www.claremont-hotel.co.uk.

Se hotellets placering på bykortet.

SafeStay (tidligere Smart City Hostel)

SafeStay er et 5-stjernet hostel beliggende lige ved The Royal Mile i den gamle bydel af Edinburgh. Hostellet åbnede i 2006 og råder over 620 senge. Indkvartering er i flersengsværelser med bad/toilet. Her er gratis WiFi og døgnåben reception, og stedets øvrige faciliteter er svarende til et 3-stjernet hotel. Læs mere på https://www.safestay.com/sch-edinburgh-by-ss.
 
Se hotellets placering på bykortet.

Edinburgh Central Youth Hostel

Hostellet er beliggende centralt i Edinburgh, kun 10 min. gang fra Waverley Station. Det råder over 270 senge, og der er bl.a. café samt køkken, som kan benyttes af gæsterne. Der er desuden gratis WI-FI på stedet. Indkvartering er i flersengsværelser med bad/ toilet, og alle værelser har te/kaffe facilititer samt TV. Læs mere på www.syha.org.uk/where-to-stay/lowlands/edinburgh-central.aspx
 
Se hostellets placering på bykortet.


Ovenstående hoteller er blot et udvalg af, hvad vi kan tilbyde i Edinburgh. Kontakt os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk, hvis du har spørgsmål.
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
                                   
Din ekspert
Christian Skadkjær
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV