Hoteller - Lissabon


Nedenfor ses et udpluk af vores indkvarteringsmuligheder i Lissabon. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til jeres indkvartering, er du velkommen til at kontakte os på 8020 8870.
 

Hotel Lisboa Central Park

Hotel Lisboa Central Park er et enkelt 3-stjernet hotel, der er beliggende over for parken Eduardo VII. Metrostationen Parque ligger 2 minutters gang fra hotellet og tilbyder nem adgang til Lissabons historiske midtby, blot 4 metrostop derfra. Den livlige Avenida da Liberdade med de mange butikker og restauranter ligger 10 minutters gang fra hotellet. Hotellet tilbyder døgnåben reception og gratis trådløs internetadgang og rummelige værelser. Indkvartering i 4-sengsværelser. Der er tillæg for mindre værelser og for tomme senge. Samtlige værelser har aircondition og privat badeværelse med badekar. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Lisbon Old Town Hostel

Lisbon Old Town Hostel er beliggende i hjertet af Lissabon på én af de 7 høje. Bygningen er fra 1700-tallet, og nogle af sovesalene har udsigt over det historiske centrum. Kvartererne Chiado og Bairro Alto ligger begge under 5 minutters gang fra vandrehjemmet. I området findes restauranter, museer og butikker. Der er 2 minutters gang til Rua de São Paulo, og Cais do Sodré ligger 500 m derfra. Hostellet har fælleskøkken, opholdsstuer, internetadgang og Wi-Fi. Gruppen indkvarteres i 8-10 sengsværelser - tillæg for indkvartering i mindre værelser. Bad og toilet findes på gangene. Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede.

Hans Brinker Hostel

Hans Brinker Hostel er beliggende i centrum af Lissabon tæt på Eduardo VII parken. Nærmeste metrostation er Picoas. Calouste Gulbenkian-museet, butikscentret Galerias Saldanha Residence, Marquês de Pombal-pladsen og metrostationen Picoas er i gåafstand fra hostellet. Indkvartering er i 8-sengsværelser med køjesenge samt bad og toilet på værelset. Der er tillæg for indkvartering i mindre værelser og for tomme senge. Der er gratis adgang til skabe og Wi-Fi. Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Læs mere om hostellet og se dets placering.

Safestay Lisbon

Safestay Lisbon (tidligere Equity Point Hostel) er beliggende i hjertet af Lissabon på Travessa do Fala-Só, kun 200 m fra Central do Rossio togstation og metroen Restauradores. Bygningen, hvor hostellet har til huse, er dekoreret af unge portugisiske kunstnere, og der er stor tagterrasse samt have, hvor man har mulighed for at sidde samlet og spise. Gruppen indkvarteres i 6-10-sengsværelser/sovesale. Der er tillæg for indkvartering i mindre værelser. Der er fælles bad/wc på gangen. Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Læs mere om hostellet og se dets placering.

Lisb-on Hostel

Lisb-on Hostel er beliggende i Baixa-Chiado området, det historiske centrum af Lissabon. Hostellet har flere fælles områder, fælles køkken, billiard, bar, Wi-Fi, elevator, have og terrasse med udsigt over floden. Indkvarteringen sker i 8-10 sengsværelser med køjesenge og med fælles faciliteter på gangen. Der er tillæg for indkvartering i mindre værelser og for tomme senge. Ophold er inklusiv kontinental morgenmad. Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Læs mere om hostellet og se dets placering.

HUB Lisbon Patio Hostel

HUB Lisbon Patio Hostel ligger i nærheden af Marques de Pombal og Avenidada Liberdaade. Det åbnede i 2017 i en nyrenoveret bygning, har et dejligt udendørs fællesområde og ligger kun få minutter fra parken Parque Edardo VII. Der er gratis Wi-Fi i hele bygningen og 24-timers åben reception. Indkvartering i flersengsværelser (4-, 6-, 8- og 10-sengsværelser). Der er tillæg for indkvartering i dobbelt og enkeltværelser og for tomme senge. Der er værelser både med og uden bad og toilet. Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Læs mere om hostellet og se dets placering.


Vi sender gerne et ganske gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Lissabon - brug formularen herunder.

 
Din ekspert
Lotte Ladefoged
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV