Hoteller - Lissabon


Nedenfor ses et udpluk af vores indkvarteringsmuligheder i Lissabon. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til jeres indkvartering i Lissabon, er du velkommen til at kontakte os på 8020 8870.
 

Hotel Alicante

Hotel Alicante er et 2-stjernet hotel beliggende i det nordlige del af centrum af Lissabon, ca. 3 minutters gang til nærmeste metro: Picoas, ca. 8 minutters gang til Marquês de Pombal Pladsen og ca. 6 minutters gang til nærmeste supermarked, Continente Bom Dia Almirante Barroso. I området omkring hotellet er der flere spisesteder og barer. Hotellet har døgnåbent reception, bagageopbevaring, elevator og lille morgenmadslokale. Indkvartering i enkelt indrettede flersengsværelser (3-sengsværelser) alle med tv, værdiboks, hårtørrer samt bad og toilet. Ophold er inklusiv morgenmad. Depositum på euro 20,- pr person betales ved ankomsten - dette tilbagebetales ved afrejse, såfremt alt er i samme stand som ved ankomsten.

Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Turist tax afregnes på stedet. 1 EUR pr person/nat.

Se hotellets placering på bykortet og læs mere om det her

Hotel Excelsior

Hotel Excelsior er et enkelt 3 stjernet hotel beliggende bag Avenida Da Liberdade boulevarden og 250 m fra Marques de Pombal pladsen. Hotellets reception er døgn bemandet og der er mulighed for bagage opbevaring. Indkvartering i enkle og pæne flersengsværelserne med satellit-tv, minibar, værdiboks samt bad og toilet. Der er tillæg for tomme senge. Morgenmaden er buffet og serveres i hotellets spisesal. Der er en indisk restaurant på hotellet, hvor I har mulighed for at tilkøbe frokost og middag. Depositum på euro 40 pr. person skal betales ved ankomsten til hotellet. Beløbet refunderes ved gruppens afrejse fra hotellet, såfremt der ikke er forvoldt skader under jeres ophold. Turistskat på euro 1 pr. person pr. nat skal betales ved ankomsten. Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Se hotellets placerning på bykortet og læs mere om det her.

Hostel Equity Point Lissabon

Hostellet er beliggende i hjertet af Lissabon på Travessa do Fala-Só kun 200 m. fra Central do Rossio togstation og Restauradores Metro og med udsigt over Avenida da Liberdade og Baixa. Equity Point har til huse i en renoveret bygning fra det 18. århundrede. Bygningen er dekoreret af unge portugisiske kunstnere. Der er stor tagterasse samt have, hvor man har mulighed for at sidde samlet og spise. Morgenmaden er buffet. Gruppen indkvarteres i flersengsværelser/sovesale med fælles bad/wc på gangen. Sengelinned og tæpper er inkluderet i prisen. www.equity-point.com

Se hotellets placering på bykortet.

Hotel Lisboa Central Park

Hotel Lisboa Central Park er et enkelt 3-stjernet hotel beliggende over for parken Eduardo VII. Metrostationen Parque ligger 2 minutters gang fra hotellet og tilbyder nem adgang til Lissabons historiske midtby, blot 4 metrostop derfra. Den livlige Avenida da Liberdade med de mange butikker og restauranter ligger 10 minutters gang fra hotellet.
Hotellet tilbyder døgnåben reception og gratis trådløs internetadgang og rummelige værelser. Værelserne er indrettede i neutrale nuancer og varme farver. Samtlige værelser har aircondition og privat badeværelse med badekar. Depositum på euro 30,- pr person betales ved ankomsten - dette tilbagebetales ved afrejse såfremt alt er i samme stand som ved ankomsten. Turistskat skal betales ved ankomsten. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Se hotellets placering på bykortet og læs mere om det her.

Lisbon Old Town Hostel

Lisbon Old Town Hostel er beliggende i hjertet af Lissabon på én af de 7 høje. Bygningen er fra 1700-tallet, og nogle af sovesalene har udsigt over det historiske centrum. Kvartererne Chiado og Bairro Alto ligger begge under 5 minutters gang fra vandrehjemmet. I området findes restauranter, museer og butikker. Der er 2 minutters gang til Rua de São Paulo, og Cais do Sodré ligger 500 m derfra.
Hostellet har fælleskøkken, opholdsstuer, internetadgang og Wi-Fi. Gruppen indkvarteres i sovesale med 8-10 senge på hvert værelse. Der er tillæg for indkvartering i mindre værelser. Bad og toilet findes på gangene. Morgenmad er inkluderet. Turistskat skal betales ved ankomsten. Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt venligst AlfA Travel for yderligere information.

Se hotellets placering på bykortet og læs mere om det her.

Vi sender gerne et ganske gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse - brug formularen herunder.

 
Din ekspert
Lotte Ladefoged
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV