Hoteller - Krakow


Nedenfor ses et udvalg af vores indkvarteringsmuligheder i Krakow. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen i Krakow, er du altid velkommen til at kontakte os på 8020 8870.
 

Hostel Centrum

Dette hostel er beliggende i et borgerhus ved Sw. Gertrudy gade i Krakows bymidte. Hostellet ligger kun ca. 200 m. fra Gammel Torv og 150 m. fra Wawel højen. Både hovedbanegården og den jødiske bydel er indenfor rimelig afstand. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med mellem 4 og 12 senge. Sengelinned og håndklæder er inklusiv. På hostellet er der adgang til et fælles køkken, fjernsynssal, internet og låsbare skabe.
Se yderlig information på www.centrumkrakow.pl.

Se hotellets placering på bykortet.

Ginger Hostel

Ginger Hostel er et nyt hostel, som ligger 5 min. gang fra Wawel slottet og 10 min. gang fra den gamle markedsplads. Her tilbydes 4-10 sengs værelser samt dobbelt- og enkeltværelser mod tillæg. Alle værelser har eget badeværelse, og der er ekstra bruserum og toiletter på gangene. Hver gæst har eget skab på værelset som kan låses (svarende til håndbagage størrelse). Der er et fælleslokale med køkkenfaciliteter, som kan benyttes. 
Læs mere om Ginger Hostel.

Se hostellets placering på bykortet.

Hotel Nawojka

Hotellet er beliggende i hjertet af Krakow, tæt på Jordan Have og ca. 15 min. gang fra Gammel Torv. Hotellet er renoveret for nyligt og tilbyder 2-4 sengs værelser til eleverne. Alle værelser er med bad/toilet. Hotellet tilbyder endvidere restaurant, cafe, en lille butik og bar.
Se yderligere information på www.nawojka.bratniak.krakow.pl

Se hotellets placering på bykortet.

Hotel Batory Bis

Dette 2-stjernede hotel er beliggende 5 minutters gang fra centrum og den gamle bydel. Hotellet er en tilbygning til Hotel Batory, som er en kategori højere. Der tilbydes 3-6 sengs-værelser, samt enkelte eneværelser. Alle med bad/toilet, og udstyret med tv. Værelserne er meget velegnet til skolegrupper. Morgenmadsbuffet serveres i restauranten på Hotel Batory.Se yderligere information på www.hotelbatory.pl

Se hotellets placering på bykortet.

Atrium Hotel

Dette er et 3 stjernet hotel beliggende i hjertet af Krakow. Attraktioner i nærheden kan nævnes St. Florian´s Gate, Wawel Hill, church of St.Mary og Drapers Hall. Hotellet har 113 værelser fordelt på 1-3 sengs værelser, alle med bad og toilet. Alle værelser er bl.a. udstyret med kabel tv, telefon, WIFI og hårtørrer. Derudover har hotellet restaurant og konferencefaciliteter.
Se yderligere information på www.hotelatrium.pl.

Se hotellets placering på bykortet.

Hotel Wyspianski

Hotellet er et meget centralt beliggende 3 stjernet hotel, tæt på markedspladsen og Krakows hovedbanegård. Det har 231 værelser fordelt på 1-3 sengs værelser, alle med bad og toilet. Alle værelser har bl.a. kabel tv, telefon, radio og WIFI. Konferencelokaler, restaurant, bar og souvenir butik er nogle af de faciliteter, der tilbydes på hotellet. Se yderlig information på www.hotel-wyspianski.pl.

Se hotellets placering på bykortet.

Draggo Hostel

Nyåbnet hostel i centrum af Krakow, som slog dørene op i 2018. Der er kun ca. 50 meter fra hostellet til den Gamle Markedsplads.
De har døgnåben reception, dejligt fælleskøkken fuldt udstyret, snack- og drikkevarer automater og morgenmadsrestaurant med buffet.
Hostellet har også en dejlig gårdhave, hvor man kan sidde og slappe af efter en oplevelsesrig dag, samt fællesområder med sofaer, dvd, dart, bordfodbold osv.
Eleverne indkvarteres i 4-10-sengsværelser, og lederne kan mod tillæg indkvarteres i enkeltværelser.
Se hotellets placering på kort her og læs mere her

Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse - benyt formularen nedenfor.
 
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Louise Fog Kristensen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV