Hoteller - Dublin


Nedenfor finder du nogle af vores indkvarteringsmuligheder i Dublin.

Isaacs Hostel

På Isaacs Hostel får I indkvartering i flersengsværelser uden bad/toilet. Bad/toilet findes på gangen i umiddelbart nærhed af værelserne. Hostellet er centralt beliggende kun 5 min. gang fra O’Connell Street. Stedet råder over 300 senge. Der er lounge og TV-rum samt et self catering køkken. Der er fri Wi-Fi i hele bygningen. Gruppen vil blive opkrævet tillæg for de evt. tomme senge, som fordelingen kræver (drenge og piger kan dele værelser for at undgå evt. tillæg). Morgenmad mellem kl. 07.30 – 09.30. Ved ankomsten til hotellet vil der blive opkrævet et depositum på i alt EUR 300,- som tilbagebetales ved afrejse, hvis værelserne forlades i samme stand, som de blev modtaget. Min. alder er 16 år pga. badefaciliteterne.
Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Læs mere om hostellet HER  og se dets placering på bykortet.

Abrahams Hostel

Abraham Hostel tilbyder indkvartering i flersengsværelser med bad/toilet. Hostellet er centralt beliggende kun 5 min. gang fra O’Connell Street. Stedet råder over 260 senge. Der er lounge og TV-rum samt et self catering køkken. Der er fri Wi-Fi i hele bygningen. Gruppen vil blive opkrævet tillæg for de evt. tomme senge, som fordelingen kræver (drenge og piger kan dele værelser for at undgå evt. tillæg). Morgenmad mellem kl. 07.30 – 09.30. Ved ankomsten til hotellet vil der blive opkrævet et depositum på i alt EUR 300,- som tilbagebetales ved afrejse, hvis værelserne forlades i samme stand, som de blev modtaget.
Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Læs mere om hostellet HER  og se dets placering på bykortet.

Ashfield House

Ashfield House tilbyder indkvartering i flersengsværelser med bad/toilet. Hostellet er centralt beliggende mellem O’Connell Bridge og Trinity College. Stedet råder over godt 130 senge og har fælles opholdsrum med TV samt self catering køkken. Der er fri Wi-Fi i hele bygningen. Gruppen vil blive opkrævet tillæg for de evt. tomme senge, som fordelingen kræver (drenge og piger kan dele værelser for at undgå evt. tillæg). Morgenmad mellem kl. 07.30 – 09.30. Ved ankomsten til hotellet vil der blive opkrævet et depositum på i alt EUR 300,- som tilbagebetales ved afrejse, hvis værelserne forlades i samme stand, som de blev modtaget.
Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Læs mere om hotellet HER  og se dets placering på bykortet.

Abigails Hostel

Abigails Hostel tilbyder indkvartering i flersengsværelser med bad/toilet. Hostellet er centralt beliggende lige ved Liffey floden mellem O’Connell Bridge og Ha’penny Bridge. Stedet råder over godt 200 senge og har fælles opholdsrum med TV samt self catering køkken. Der er fri Wi-Fi i hele bygningen. Gruppen vil blive opkrævet tillæg for de evt. tomme senge, som fordelingen kræver (drenge og piger kan dele værelser for at undgå evt. tillæg). Morgenmad mellem kl. 07.30 – 10.30. Ved ankomsten til hotellet vil der blive opkrævet et depositum på i alt EUR 300,- som tilbagebetales ved afrejse, hvis værelserne forlades i samme stand, som de blev modtaget.
Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Læs mere om hotellet HER  og se dets placering på bykortet.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker til indkvartering, er du velkommen til at kontakte os på 8020 8870. Vi sender også meget gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse - benyt formularen nedenfor.
 
 
Din ekspert
Christian Skadkjær
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV