Hoteller - Bruxelles


Nedenfor ses et udpluk af vore indkvarteringsmuligheder i Bruxelles. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen i Bruxelles er du velkommen til at kontakte AlfA Travel på 80 20 88 70. Du er også meget velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse via formularen.

Generation Europe

Vandrerhjemmet Generation Europe er centralt beliggende på Rue de l’Elephant kun 15 minutters gang fra Grand Place – tæt på metro stationen Comte de Flandre. Vandrehjemmet har en dejlig stor have, man kan sidde og slappe af, gode fælles faciliteter på hotellet. 40 værelser i alt med 3 til 8 senge på hvert værelse både med og uden toilet og bad. Lederne indkvarteres i enkelt- eller dobbeltværelser. Alle sengene er med plastic madrasser og plastik hovedpude. Morgenmad og sengelinned er inkluderet, men husk håndklæder. Hotellet er renoveret i 2014. Fri brug af Wifi på hotellet. Det er muligt at bestille ekstra forplejning. Se yderligere på hostellets hjemmeside.

Se hostellets placering på bykortet.

Sleep Well Youth Hostel

Sleep Well Youth Hostel ligger 10 minutters gang fra byens centrum og 100 m fra metrostationen Rogier og et indkøbscenter, og er det ideelle udgangspunkt for at udforske Bruxelles. Alle værelser er fuldt renoveret og udstyret med badeværelse og toilet. Sovesale fra 1 til 6 senge (lockout mellem 11 og 15 timer) eller privat superior værelse (fladskærms TV + køleskab, ingen lockout). Gratis morgenbuffet og gratis wifi i hele hotellet.
Faciliteter: en bar, en terrasse, et bordtennisbord og et bordfodboldbord, en guitar, en masse brætspil, mulighed for at leje cykler, et turistinformationssted.

Se mere om hotellet her og se hotellets placering på bykortet.

Meininger Hotel Brussels City Center

Hotellet er et nyt design-hotel beliggende på Henegouwenkaai 33 ca. 15. min. gang fra Grand Place. Hotellet råder over i alt 170 værelser. Gruppen indkvarteres i flersengsværelser med max. 6 senge på hver værelse. Alle værelser har bad/toilet, TV og WLAN. Yderligere har hotellet bar, døgnåben reception, ikke ryger-værelser, handikapvenlige værelser/faciliteter, elevator, lydisolerede værelser, centralvarme, bagageopbevaring og aircondition. Sengelinned og morgenmad er er inkluderet i prisen, men håndklæder skal gruppen selv medbringe. Se yderligere på hotellets hjemmeside.

Se hotellets placering på bykortet.

Jaques Brel

Vandrerhjemmet Jaques Brel er beliggende på Rue de la Sablonnière kun 10 min. gang fra Grand Place. Hotellet har 172 senge i alt, fordelt på 3 til 6 sengs værelser samt nogle dobbelt og enkeltværelser. Gruppen indkvarteres i flersengsværelser med bad/vask - toiletter findes på gangen. Morgenmad er inkluderet. Morgenmaden serveres som buffet.

Der er gode fælles faciliteter på dette hotel. Man medbringer selv håndklæder. Nærmeste Metro er Botanique 300 meter fra hotellet. Se yderligere på hostellets hjemmeside.

Se hotellets placering på bykortet.

Hotel Barry

1-stjernet velfungerende hotel beliggende centralt i Bruxelles. Hotellet ligger ud til et torv og et hyggeligt kvarter, med butikker og cafeer. Lige ved Metroen Anneessens og 700 m fra Grand Place. Hotellet har 101 værelser i alt. Gruppen indkvarteres i 3 – og 4 sengs værelser, alle med bad og toilet. Der serveres kontinental morgenmad. Se yderligere på www.hotelbarry.be.

Se hotellets placering på bykortet.

Sleep Well Youth Hostel

Vandrerhjemmet Sleep Well er beliggende på Rue du Damier kun 15 min. gang fra Grand Place. Nærmeste metrostation er De Brouckere og Bruxelles Nord banegården er kun 1 km væk.

Receptionen har åbent fra kl. 07.30 til 23.00, hvorefter der er nattevagt. På stedet findes der bordfodbold, pc´er, TV og sofagrupper og mulighed for at leje møderum.  Der er mulighed for bagageopbevaring. Såfremt I bor min. 3 nætter på Sleep Well kan I tilkøbe det første aftensmåltid til en meget attraktiv pris. Der er ikke adgang til værelserne mellem kl. 11.00 og 15.00, men man kan opholde sig i området ved receptionen. I kælderen er der en disco-bar, som åbner kl. 18.30. Ekstraordinær sen lukketid kan aftales på forhånd. Gruppen indkvarteres i 3-6 sengsværelser med brusebad og toilet. Hele hotellet er renoveret i 2013-2014. Se mere på hotellets hjemmeside www.sleepwell.be.

Se hotellets placering på bykortet.

Hotel Manhattan

2 stjernet velfungerende familie drevet hotel beliggende centralt i Bruxelles. Hotellet ligger ud til en handelsgade i et hyggeligt kvarter, med butikker og cafeer. Der er 62 værelser på hotellet, alle er indrettet med eget bad og toilet. Hotellet er opført i 1930, og har stadig denne hyggelige stil. Hotellet ligger 150 m fra Metroen Rogier og 1,1 km fra Grand Place. Morgenmaden serveres som buffet. Se yderligere på www.hotelmanhattan.be.

Se hotellets placering på bykortet.

Hotel Belmont

3-stjernet velfungerende hotel beliggende centralt i Bruxelles. Der er 31 værelser på hotellet, alle er indrettet med eget bad og toilet. Fordelt på 3 sengs- dobbelt- og enkeltværelser. Morgenmaden serveres som buffet. Hotellet ligger 350 m fra Metroen Rogier og 1,3 km fra Grand Place. Se yderligere på www.hotel-belmont.be.

Se hotellets placering på bykortet.

Hotel Novotel Midi Station

3-stjernet hotel beliggende forholdsvis centralt, lige ved Gare du Midi stationen og Metro, ca. 1,7 km fra Grand Place. Hotellet har 93 værelser i alt, heraf 8x4 sengsværelser de resterende er dobbelt- og enkeltværelser. Alle værelser er med bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, og aircondition. Morgenmaden er buffet. Se yderligere på hotellets hjemmeside.

Se hotellets placering på bykortet.

 

Hotel Ibis Gare du Midi

3-stjernet hotel beliggende forholdsvis centralt, lige ved Gare du Midi stationen 1,7 km fra Grand Place. Hotellet har 225 værelser i alt. Alle værelser er ens. Indkvartering i dobbelt og 3- sengs værelser, alle værelser er med bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, og aircondition. Morgenmaden er buffet. Hotellet bygget i 2004 og renoveret i 2011. Se yderligere på hotellets hjemmeside

Se hotellets placering på bykortet.

Motel One Brussels

4-stjernet dejligt hotel beliggende meget centralt i Bruxelles. Hotellet ligger ud til en handelsgade i et hyggeligt kvarter, med butikker og cafeer. Der er 489 værelser på hotellet, alle er indrettet med eget bad og toilet samt tv. Morgenmaden serveres som buffet. Der er hyggeligt bar / lounge område på hotellet Hotellet ligger 350 m fra Metroen Parc og 1 km fra Grand Place. Se yderligere på hotellets hjemmeside.

Se hotellets placering på bykortet.

Du er velkommen til at kontakte AlfA Travel på det gratis kundenummer 8020 8870 for yderligere information. Vi sender meget gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Belgien og Bruxelles.
 
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV