Aktivrejser Wagrain


I Pinzgau regionen i Østrig, langs floden Salzach, har vi mulighed for at tilbyde et utal af spændende aktivitetsmuligheder i forbindelse med aktivrejser for grupper. I specielt Wagrain tilbyder vi rigtig gode indkvarteringsfaciliteter og et utal af aktivitetsmuligheder både sommer og vinter. Aktivrejserne til Østrig afvikles bedst i perioden fra april til oktober. Ønsker I skiferie eller vinteraktiviteter til området, er der flere informationer at finde her på hjemmesiden under fanen skirejser.

Wagrain byder på alle de aktiviteter man kan forestille sig på aktivrejsen. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker til rejsen og finder udfra det frem til det rejsemål, som vil være mest relevant for jeres gruppe. Se mere om mulighederne for aktivprogram i Wagrain her.

Vi har udvalgt en række velfungerende indkvarteringssteder i Pinzgau-området, som er vant til at modtage større grupper af unge mennesker. Alle huse har specielle faciliteter for grupper - såvel indenfor som udenfor. En ting er sikkert - gruppen kommer ikke til at kede sig.

Kontakt os

Har du brug for yderligere information om aktivrejserne til Wagrain i Østrig, så kontakt én af vore rejsekonsulenter på 80 20 88 70. Du kan også bestille tilbud online her.Skrevet af
Jeanette Staunstrup Christensen
Google+
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV