Aktivrejser Gardasøen


Naturen omkring Gardasøen er noget helt for sig selv og indbyder på alle måder til aktivrejser og fysiske aktiviteter i naturen. Vi har sammensat et spændende aktivpogram, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med så forskelligeartede aktiviteter som windsurfing, bjergvanding og mountainbike. Turen byder dog også på mere traditionelle studierejseaktiviteter i form af besøg ved termerne i Sirmione og Synagogen, markedspladsen, gravkamrene fra Scala familien i Verona. I Gardone Riviera er der mulighed for at opleve Villa Alba og San Martino in Battagli.

I rejser med fly til Milano og bliver hentet af bussen i lufthavnen, som kører gruppen til Gardasøen. Undervejs på turen er flere af aktiviteterne som kræver bustransport - dette er naturligvis inkluderet i prisen.

På rejsen til Gardasøen indkvarteres gruppen i fine lejligheder, hvor der er mulighed for selv at lave mad. Se om indkvartering ved Gardasøen her.

Hvis I ønsker yderligere information om vore aktive rejser til Italien - Gardasøen så kontakt en af jeres kontaktpersoner. I er også velkomne til at ringe på 80 20 88 70.

Læs mere om vores vejledende priser her. Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres skolerejse eller grupperejse til Gardasøen.
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV