Studierejser Beijing


Bei betyder Nord, Jing betyder Hovedstad - så Beijing betyder altså "Den Nordlige Hovedstad". Byen er indbegrebet af det, de fleste forstår ved Kina, og byder på både store kulturelle og historiske milepæle samt ikke mindst det moderne Kina. Beijing er fuld overraskelser og er et oplagt rejsemål til en vellykket studierejse!

Beijing studierejse - indkvartering og priser

De fleste af vores hoteller i Beijing er 3-stjernede og centralt beliggende. Vi har kontakter til flere typer af indkvartering og kan imødekomme de fleste gruppers behov. Det er også en god idé at orientere dig om vores vejledende priser på en studierejse til Beijing, for at se hvor langt jeres budget rækker.

Beijing seværdigheder - indhold til jeres studierejse

Studiebesøg og heldagsudflugter er generelt meget billige i forbindelse med en studietur i Beijing. Vi hjælper jer gerne med at sammensætte et studieprogram - søg inspiration i vores forslag til studiebesøg i Beijing her. 
 
På jeres studietur til Beijing kan I opleve seværdigheder i verdensklasse, såsom Den Forbudte By, Den Himmelske Freds Plads, Sommerpaladset og Den Kinesiske Mur. Beijing byder også på interessante museer om blandt andet den kinesiske revolution og Kinas historie. Vi kan også åbne døre til oplevelser, man normaltvis ikke får adgang til i Beijing. Vi tilbyder blandt andet besøg på plejehjem, skoler og hospitaler, ligesom der er mulighed for at besøge en kinesisk familie og spise et måltid med dem.
 
Beijing er et enestående rejsemål i forbindelse med en studierejse - vi lover, at det bliver uforglemmeligt!

Bestil et tilbud på en studierejse til Beijing

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores rejser til Beijing. Ring på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk. Du kan også allerede nu bestille et gratis tilbud til din gruppe herunder - så vender vi snarest tilbage.
 
Din ekspert
Heine Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV