Studierejser Beijing


Tag på studierejse til Beijing! Beijing er fuld af overraskelser og er et oplagt rejsemål til en vellykket studierejse.

I forbindelse med en studietur til Beijing er fagprogram, studiebesøg og heldagsudflugter meget billige. Vi er gerne behjælpelige med at sammensætte et passende studieprogram til jeres studierejse til Beijing. Søg inspiration i vores forslag til studiebesøg i Beijing. 

De fleste af vores hoteller i Beijing er 3-stjernede og centralt beliggende. Vi har kontakter til flere typer indkvartering, og vi kan imødekomme de fleste gruppers behov. Se eksempler på vores hoteller i Beijing og læs også mere om vores vejledende priser.

Om grupperejser til Beijing

Bei betyder Nord, Jing betyder Hovedstad, så Beijing er altså "Den Dordlige Hovedstad". Byen er indbegrebet af det, vi forstår ved Kina, og byder på både store kulturelle og historiske milepæle samt ikke mindst det moderne Kina.

På jeres studietur til Beijing kan I opleve seværdigheder i verdensklasse - fx Den Forbudte By, Den Himmelske Freds Plads, Sommerpaladset og Den Kinesiske Mur. Beijing byder også på interessante museer om blandt andet den kinesiske revolution og Kinas historie.

Oplev Kinas udvikling på tæt hold

Kina gennemgår generelt en stor udvikling i disse år. De ca. 1,3 milliarder kinesere er lige nu i færd med at realisere deres forbrugsdrømme – de arbejder hårdt og målrettet på igen at placere landet som en kulturel, politisk og økonomisk stormagt på verdenskortet.

På grupperejser eller en studietur til Beijing, kan der åbnes døre til oplevelser, som man normaltvis ikke får adgang til. Vi tilbyder blandt andet besøg på plejehjem, skoler og hospitaler, ligesom der er mulighed for at besøge en kinesisk familie og spise et måltid med dem. Beijing er et enestående rejsemål i forbindelse med en studierejse - vi lover, at det bliver uforglemmeligt!

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores rejser til Beijing. Ring på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk.
 
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Heine Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV