Studierejser Beijing


Tag på studierejse til Beijing! Beijing er fuld af overraskelser og et oplagt rejsemål for studierejser og studieture. Byen er en oplevelse ud over alle grænser og derfor det perfekte valg til en spændende studierejse.

I forbindelse med en studietur til Beijing er fagprogram, studiebesøg og heldagsudflugter meget billige. Vi er gerne behjælpelige med at sammensætte et passende studieprogram til jeres studierejse, skolerejse eller anden form for grupperejse til Beijing. Søg inspiration i vores forslag til studiebesøg i Beijing. 

De fleste af vores hoteller i Beijing er er 3-stjernede og centralt beliggende. Vi har kontakter til flere typer indkvartering, og vi kan imødekomme de fleste gruppers behov. Se eksempler på vores hoteller i Beijing og læs mere om vores vejledende priser.

Ønsker du at høre mere om en studietur eller studierejse til Beijing, så er du velkommen til at kontakte os på GRATIS-nummeret 80 20 88 70. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på jeres grupperejse, skolerejse eller studierejse til Beijing.

Om grupperejser til Beijing

Bei betyder Nord, Jing betyder Hovedstad, så Beijing er altså Den nordlige Hovedstad. Byen er selve indbegrebet af det, vi forstår ved Kina og byder på både store kulturelle og historiske milepæle og det moderne Kina.

På jeres studietur til Beijing kan I opleve seværdigheder i verdensklasse fx Den Forbudte By, Den Himmelske Freds Plads, Sommerpaladset og Den Kinesiske Mur. Beijing byder også på interessante museer om blandt andet den kinesiske revolution og Kinas historie.

Samtidig er Kina og Beijing i rivende udvikling, som også mærkes på en studierejse til Bejing De 1,3 milliarder kinesere er lige nu i færd med at realisere deres forbrugsdrømme – de arbejder hårdt og målrettet på igen at placere Kina og Beijing som en kulturel, politisk og økonomisk stormagt på verdenskortet.

På grupperejser eller en studietur til Beijing, kan der åbnes døre til oplevelser, som man normaltvis ikke får adgang til. I Beijing er der således gode muligheder for at opleve den almindelige kinesers hverdag. AlfA Travel tilbyder blandt andet besøg på plejehjem, skoler og hospitaler, ligesom der er mulighed for at besøge en kinesisk familie og spise et måltid med dem. Kina og Beijing er et enestående rejsemål i forbindelse med studierejser, skolerejser eller grupperejser, og et besøg i Beijing har aldrig været mere fascinerende.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Heine Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV