Kundeoplevelser - Neukirchen


Her fortæller rejseledere, som har rejst med AlfA Travel på ski i Neukirchen, om deres oplevelse:

_____________________________________________________________________________

"Planlægningen holdt stik med resultatet. Ikke meget kunne være planlagt bedre ud fra vores viden om rejsen inden afgang. Især vores ugeprogram var nærmest en tro kopi af hvordan dagene forløb.
Samarbejdet med AlfA Travel har været perfekt. Bureauet har været til at komme i kontakt med hele tiden og det var rart, at én person fulgte os hele vejen. Skiudlejningen ved Sport 2000 er perfekt. Meget let at få eleverne igennem de forskellige steps. Personalet er hurtige og meget large overfor vores elevers krav. Ligeledes let at bytte udstyr."
Kim Wissing Petersen, Sorø Husholdningsskole
Skirejse til Neukirchen

__________

"Vi havde en fantastisk tur. Stor ros til jer/dig for arrangementet.
Det startede rigtigt godt, da vi erfarede, at vi havde hele bussen derned for os selv:-) Du må i den forbindelse gerne give en tak til "Egons" for deres utroligt behagelige chauffører. Da vi kom derned, var der også bare styr på det hele. Det var tydeligt, at Tony (Gasthof Steigerhof) og hans stab er vant til unge mennesker. Ros til dem også.
Alt i alt var hele turen bare en fornøjelse. Og I kan være sikre på, at hvis der der er nogen fra Måløv skole, der tænker at tage på skitur, så vil jeg snakke i meget høje vendinger om AlfA Travel og det setup I tilbyder.
Tak for hjælpen!"
Peter Paulsen, Målev Skole
Skirejse til Neukirchen

__________

"Vi havde en FANTASTISK tur, super vejr, rigtig fint hotel (lidt bøvl omkring sengetøj men det fik vi løst) maden var super fin !! KÆMPE stor tak til dig for en formidabel service/info vedr. rejsen. Ingen tvivl om hvor vi skal bestille vores næste skolerejse!!!
Endnu engang tak :)"
Jesper, 10'eren Mors
Skirejse til Neukirchen

__________

"Vi havde en super tur – der kom lidt sne mens vi var i Østrig, så pisterne blev bedre undervejs. Gasthof Köchl er et super sted, specielt til gymnasiegrupper, der godt vil hygge sig sammen om aftenen. Andreas og Rene fra gasthofet er yderst hjælpsomme og gjorde alt for at vi havde et godt ophold. 

"Når der ikke er mere sne end tilfældet i år, er det lidt besværligt at komme frem og tilbage mellem hotellet og gondolliften i Neukirchen, der kører en skibus, men hvis man ønsker at komme hjem lidt tidligere er dette ikke muligt, hvis dalpisten er åben løser det problem sig selv. Vi skal helt sikkert afsted igen næste år, men jeg vil gerne lige vente med en reservation. Tak for hjælpen med det hele og stor ros herfra til arrangementet." 
Campus Vejle, Nikolaj Primdahl
Skirejser til Neukirchen 

__________

"Vi havde en virkelig god tur til Neukirchen! Busturen gik, som altid, uden problemer, og behageligt. Dejligt at blive hentet på skolen og dejligt at vi kørte direkte. Vi var meget tilfredse med indkvarteringen. Det var virkelig godt og spritnyt - lækkert. Maden var bare i orden også. Det er helt sikkert et niveau over Steigerhof. 

Vi har været glade for kontakten hos med AlfA Travel -Det er kørt som smurt som det plejer! Vi fandt ud af at leje af en kælk kun koster 6 euro om dagen, og det var sjovt! Ved skilejebutikken fik vi stillet et rum til rådighed kun til vores ski - dejligt!"
Otterup Realskole, Jakob Husted
Skirejse til Neukirchen

 
__________

"Vi havde en super tur til Neukirchen. Busrejsen gik som forventet fint med venlige chauffører og faciliteter af god kvalitet. Vi boede for første gang på Erbhof Küchl. Bagagen blev hentet ved bussen af hotellets lille bil og vi måtte gå de ca. 300 m. op af bakken, men overlevede alle :-) Vi blev mødt af en venlig værtspar og havde alle værelser for os selv. Forplejningen var super og vi følte os på alle tidspunkter meget velkommen. Værelserne af blandede størrelser var ok og alle med gode senge. Skibussen kom som aftalt og hentede os ved Erbhof, og de, der ikke tog med bussen, kørte på ski ned i byen. Erbhof ligger lige ved pisten og med fantastisk udsigt ud over Neukirchen. Vi havde fire skidage med sol og glade elever. Vi kan kun anbefale stedet."
Mogens Steen, Fiskeri- og Søfartsefterskolen, Thyborøn
Skirejse til Neukirchen

__________

"Tak for en god tur til Østrig – alt fungerede efter planen.
Vi aftalte med ejeren af Venedigerhof, at vi gerne ville tilbage til stedet til næste år. Hun kiggede i sin kalender og fandt plads fra lørdag den 4. februar til onsdag den 8. februar. Vi nævnte for hende, at vi gerne ville bo i Haus Moosen. Kan du lave en tur der ”matcher” disse oplysninger."
Peter Vig Vandsø, Ida Holsts Skole i Svendborg
Skirejse til Neukirchen

__________

"Vi havde en kongetur. Kaiserwetter alle 4 dage og kanon sne. Busselskab begge veje var ok og Tony på Steigerhof er jo min gamle makker;o) Så det var også ok. Maden er jo ikke noget at skrive om, men alt i alt ok."
Lars Lildballe, Kolding Realskole
Skirejse til Neukirchen

__________

"Vi takker for en rejse, der gik over al forventning! Behageligt ophold på Steigerhof og ros til busselskabet for meget sikker befordring i et rigtig stormomsusende vintervejr. Også tak til jer for altid god service, når jeg henvendte mig. We will be back!"
Stine Thyge Johansen, Åbjergskolen, Frederikssund
Skirejse til Neukirchen

_____________________________________________________________________________

Vil du også på ski i Neukirchen med din gruppe?
Bestil et gratis tilbud på jeres grupperejse!

Skitur Neukirchen - Skirejser Neukirchen - Grupperejser Neukirchen - Skolerejser Neukirchen

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV