Club La Santa - Træningslejre


Vi tilbyder nu også træningslejre for grupper til det skønne Club La Santa. Uanset om I er en sportsklub, forening, en skole, vennegruppe eller en anden type gruppe, så giver Club La Santa de bedste rammer for træningslejren. Komplekset er verdens største indenfor træningsture og aktiv ferie, og har faciliteter som opfylder ønskerne for alle typer af sportsgrene og sportsligt niveau. I kan vælge at fokusere på jeres sportsgren men der er også adskilllige muligheder for alternativ sport, motion, wellness og sociale aktiviteter.

Én ting er de fysiske rammer – en anden helt særlig ting ved Club La Santa er stemningen! Energien, livsglæden og oplevelserne finder I ikke andre steder!

Bemærk! I behøver ikke at booke ugeophold på Club La Santa - vi tilbyder også kortere eller længere ophold, så det er muligt at tilpasse rejsen til netop jeres gruppes rejseterminer.

Trænings- og sportsfaciliteter

Stedets sportsfaciliteter omfatter derfor nu tre 50 m. udendørs, opvarmede swimmingpools, et cykelcenter, en bred vifte af MTB og carboncykler, atletikstadion, danse- og aerobicarenaer, 9 tennis-, fire squash- og tre padeltennisbaner, en 21-hullers golf/puttebane og golf driving range, fitnesscenter, indendørs sportshaller og meget mere. Få et overblik over alle muligheder for sportsakiviteter på Club La Santa HER.

I 2014 åbnede endvidere et helt nyt, 40.000 m2 stort område på Club La Santa. Der er tale om 96 nye boliger, designet af den danske arkitekt Henning Larsen. Læs mere under indkvartering.

Træningslejr med "All sport inclusive"

Club La Santa-konceptet er kendt for, at have stort set alle sportsaktiviteter samlet på et sted, og alle aktiviteter er inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at grupper altid planlægger deres aktiviteter forud for opholdet. Det giver de bedste muligheder for at sikre jer det øsnkede program, og I skal ikke bruge tiden på stedet til koordinering og planlægning. Istedet kan I fokusere på træningen og at få det fulde udbytte af stedets muligheder og jeres tid. Læs mere om program og planlægning her.

Fordele ved grupperejser til Club La Santa

Når I rejser mere end 20 personer sammen til Club La Santa, får I som gruppe nogle specielle fordele. Det gælder blandt andet:

  • Fri og ubegrænset adgang til stort set alle aktiviteter, hold og faciliteter på La Santa
  • Skræddersyet program ud fra jeres ønsker inkl. forhåndsreservation af faciliteter - herunder bla. reservationer i restauranter og særlige gruppearrangementer for jeres gruppe i restauranter, mødelokale eller på diskotek
  • Adgang til merchandise til brug på anlægget og rabat på merchandise, fx drikkedunke
  • VIP-service til gruppeledere under opholdet

Spørgsmål?

Hvis I ønsker yderligere information om vores træningslejre til Club La Santa, så er I velkomne til at ringe på tlf. 80 20 88 70. Vi sender også meget gerne et uforpligtende og gratis tilbud på jeres grupperejse og træningslejr til Club La Santa - bestil online ved at trykke på "bestil tilbud".

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV