Kundeoplevelser - Madrid


Her fortæller en af rejselederne, som har været i Madrid med AlfA Travel, om sine oplevelser:

__________

"Jeg havde netop tænkt at jeg skulle få set at melde tilbage til dig. Tak, vi havde en rigtig dejlig tur til Madrid. Både elever og lærere var glade. Beliggenheden af hotellet var fantastisk. Hotelstandarden var fin, men der var meget lydt på hotellet, hvilket sammen med en flok glade gymnasieelever selvfølgelig ikke er den bedste cocktail. En enkelt nat måtte jeg på banen efter en henvendelse fra receptionisten om for meget larm, men ellers gik det fint, synes jeg. Vi har været tilfredse med jeres service, de gange vi har haft brug for jeres hjælp, har I været imødekommende og effektive. Vi vil meget gerne rejse med AlfA Travel en anden gang."
Merete Madsen, Nærum Gymnasium
studierejse til Madrid


__________

"Det gik fint. Vi havde en fantastisk tur og et fantastisk ophold. Flyturen gik som den skulle, venligt personale hos Iberia, Madrid er en perfekt by til studietur for 3.g. spanskklasser. De fik talt en masse spansk og var begejstere for spaniernes åbenhed. Hotellet var også helt fint, lidt bedre standard end eleverne havde regnet med, det var hyggeligt og lå i et dejligt centralt og meget hyggeligt kvarter. Det eneste problem var, at det var meget lydt og dørene larmede, så der skulle ikke meget til før hotelejeren måtte op og tysse den første aften. Han var temmelig emsig, men jeg fik talt med ham og eleverne var meget stille de følgende aftener.  Jeg er meget tilfreds med jeres service! Alt i alt en perfekt oplevelse!!! Jeg anbefaler jer videre til mine kollegaer."
Hanne Witt, Nærum Gymnasium
Studierejse til Madrid

__________

"Jeg har brækket armen og kan ikke skrive, derfor kort. 100% tilfreds."
Marina Krarup, Svendborg Erhvervsskole
Skolerejse til Madrid

________

Hotellet var udmærket , og som man kan forvente til prisen. Og beliggenheden er jo helt i top.
Eneste punkt er morgenmaden, som ikke er særlig god. Vores sightseeing tur var helt perfekt. Arkitekten som viste os rundt var dygtig og snakkede godt engelsk. Dog var turen 08-17 lidt for lang, og den bør være 08-15, så tror jeg den passer perfekt. De sidste 2 timer blev lidt ”tom” snak, da der simpelthen ikke var mere at snakke om. AlfA Travels service var ganske god, og jeg/vi har ikke været utilfredse med noget lige umiddelbart. Jeg kan kun anbefale andre at tage samme sightseeing tur som os, hvis arkitektur er relevant for dem. Det giver et rigtig godt indblik i, hvordan de tænker arkitektur i Spanien. Derudover så vi alle de mere ”kendte” seværdigheder dernede, som absolut også var værd at se.
Kasper Kousgaard, EUC Lillebælt
Studierejse til Madrid

________

Vil I også opleve Madrid?

Studietur Madrid - Studierejser Madrid - Grupperejser Madrid - Skolerejser Madrid

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV