10 populære rejsemål med tog


Vi guider dig her til 10 populære rejsemål, I kan tage toget til, og som er realistiske at nå på en studierejse. Vær også opmærksom på, at man på mange togbilletter ofte har mulighed for at lave et ophold i en anden stor by på vejen, uden det koster ekstra. Således kan man dele rejsen op og samtidig kombinere to rejsemål på én tur. 

Læs mere om togrejser med AlfA Travel her
.


Togrejser til Tyskland

Tyskland er et oplagt rejsemål til en togrejse. Rejsetiden er ikke så lang, der er masser af gode og hurtige afgange, og kvaliteten af togene samt komforten er i top. Derudover er Tyskland som bekendt en fremragende destination til en studierejse generelt.

Togrejser til Tjekkiet

En togtur til Tjekkiet er, udover at være en komfortabel oplevelse, også både spændende og smuk. I kører gennem skove og kuperet bakkelandskab og følger floden Elben på en stor del af strækningen.
 

Togrejser til Sverige

Rejsen med tog til Sverige er en oplevelse i sig selv, og I vil komme til at kæmpe om pladserne ved vinduerne. Skal I til Stockholm, kører I gennem Småland og Östra Götaland, og går jeres togrejse til Göteborg, følger I den smukke svenske vestkyst til byen.
 

Togrejser til Holland

En togrejse til Holland er altid en behagelig oplevelse - rejsen foregår med moderne højhastighedstog, hvor I er sikret komfortable sæder og god benplads samt gode faciliteter. Hovedbanegården i Amsterdam ligger desuden direkte i hjertet af byen, og I er derfor midt i alle herlighederne så snart I stiger ud af toget.
 

Togrejser til Italien

Termini, togstationen i Rom, er Europas andenstørste. Her ankommer og afgår dagligt ca. 850 tog! Togturen fra Danmark til Rom tager omkring 25 timer, så turen er lang, men bestemt en oplevelse værd. Det er oplagt at udnytte nattogsforbindelserne og sove undervejs. 
 
 

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for en studierejse med tog? Ring på 8020 8870, skriv til info@alfatravel.dk eller bestil et uforpligtende, 100% tilpasset tilbud herunder.

Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV